Ingezonden persbericht


Palm Europe stelt consumer brand specialist aan als EMEA marketing manager

Breda, 6 maart 2007 - Palm kondigt vandaag de aanstelling van Mark Doorbar als senior marketing manager voor Europa, Midden Oosten en Afrika (EMEA) aan. Doorbar is verantwoordelijk voor marketingcommunicatie, branding en product marketing met als doel om de aanwezigheid van Palm te vergroten.

Doorbar heeft meer dan 20 jaar ervaring in consumenten- en brand marketing bij internationale consumenten goederen- en mobiele telefonie bedrijven. Hij startte zijn carrière bij Cadbury Schweppes, waarna hij de overstap maakte naar Pepsi Cola International, gevolgd door de functie van wereldwijd marketing manager voor Sendo International en recentelijk divisie marketing manager voor RHM Plc. Doorbar heeft een Bachelor of Arts Honors diploma van Exeter University. Hij rapporteert aan vice-president Palm EMEA, Roy Bedlow.

"De continue investering in ons merk en de marketingstrategie in Europa is de belangrijkste zakelijke doelstelling voor Palm," zegt Roy Bedlow. "Zijn ervaring op het gebied van marketing gericht op het individu en het ontwikkelen van wereldmerken helpt ons bij het vergroten van het bereik richting consumenten en zakelijke markt."

Doorbars aanstelling volgt op de benoeming van Brodie C. Keasts als global senior vice president marketing afgelopen november. Keasts was hiervoor senior vice-president en general manager consumer electronics bij Seagate Technology, wereldleider op het gebied van de productie van harde schijven.

Over Palm, Inc.

Palm, Inc. is een vooraanstaand leverancier van mobiele communicatieproducten en wil iedereen in de gelegenheid stellen om in je handpalm toegang te hebben tot belangrijke informatie en deze te delen met anderen. De producten van Palm voor consumenten, mobiele professionals en organisaties zijn onderverdeeld in (R) handheld computers, Palm Treo(TM) smartphones, Palm LifeDrive(TM) mobile managers, alsmede software, diensten en accessoires.

Palm producten worden verkocht in geselecteerde (web)winkels, door wederverkopers en door mobiele operators over de hele wereld, alsmede in Palm (web)winkel(s) (http://www.palm.com/store).

Meer informatie over Palm, Inc. is beschikbaar op: http://www.palm.com.

Beeldmateriaal van de heer Doorbar is te vinden op: http://www.pridepr.nl

# # #

Palm, Treo en LifeDrive zijn onder de handelsmerken of geregistreerde handelsmerken en eigendom van Palm Inc. Alle andere merken en productnamen zijn of mogelijke handelsmerken, of worden gebruikt om producten en diensten te identificeren van hun respectievelijke eigenaren.

Robbert Minderhoud

Pride PR voor Palm, Inc.

+31 71 568 00 28

robbert@pridepr.nl