Ingezonden persbericht


Bij dit bericht is beeldmateriaal ingesloten
(opvragen bij afzender)
fiNext verhuist van Delft naar Voorburg

fiNext, actief in financiële consultancy en interim management, is per 1 maart gevestigd aan De Werve 1 in Voorburg. Het bedrijf had voorheen hun kantoor in Delft.

fiNext onderstreept met deze verhuizing zijn zelfstandige positie binnen Ordina. De 130 medewerkers hebben de verhuizing helemaal zelf georganiseerd. Via intranet is aan de medewerkers gevraagd wat ze belangrijk vinden aan een nieuw pand. Hieruit kwam naar voren dat ze graag vlakbij de snelweg wilde zitten, een karakteristiek pand wilden en dat het centraal in het land moest liggen.

Er is uiteindelijk voor dit pand gekozen, omdat dit gebouw heel veel mensen aansprak. Het kantoor heeft vooral de functie van clubhuis. Veel van de medewerkers zijn namelijk vaak onderweg of bij de klant. De flexwerkers kunnen hier achter een willekeurig bureau plaatsnemen. In de grand salon met open haard, bar en loungeplek worden sollicitanten en klanten ontvangen om in een ontspannen sfeer te brainstormen.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over fiNext
fiNext ondersteunt met recruiting-, consultancy- en interim managementoplossingen de financiële functie van top-500 ondernemingen. De organisatie is in 1996 opgericht en heeft sindsdien een constante groei doorgemaakt in zowel omzet als winst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ingrid van den Nieuwenhof van LEWIS Communicatie BV Tel: 040 235 46 00
E-mail: ingridv@lewispr.com

Ton Janssen van fiNext
Tel: 015 2192848
E-mail: ton.janssen@finext.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com