Zwart-wit & goud-zilver - dat zijn d? trends


Voorjaar 2007

DEN HAAG, 20070306 -- Dit voorjaar staat de kleurcombinatie zwart-wit volop in de belangstelling. W?rdt er nog gebruikgemaakt van kleur, dan is dat dit seizoen uitsluitend rood - zowel in kleding als in sieraden. Daarnaast wordt er in allerlei accessoires gebruikgemaakt van goud en zilver (in tassen, schoenen, ceintuurs, met pailletten enzovoorts). Dat stimuleert natuurlijk ook de verkopen van gouden en zilveren sieraden.

Zwart-wit
Niet iedereen weet het, maar zilver kan heel goed 'gezwart' worden. Zeker als het dan gecombineerd wordt met 'gewoon' zilver, ontstaat een spannend zwart-witeffect. Dat is bijvoorbeeld het geval in het afgebeelde collier van www.apartesieraden.nl, dat ook in zilver met goud verkrijgbaar is.

In de prachtige ronde hanger (maar liefst 5 centimeter in doorsnede!) is zwart-wit vermengd met een paar mooie bruintinten. De tientallen stukjes parelmoer zijn met de hand gezet en geven het zomerse effect van een Mediterraan terrastafeltje. Dat past dus uitstekend bij de zwart-witte zomerkleding!

Rood
De enige felle kleur die dit seizoen enig effect heeft in al het 'zwart-witgeweld', is rood. Dat leidt in sieraden bijvoorbeeld tot het gebruik van bloedkoraal, dat allang niet meer oma-achtig is! Op www.apartesieraden.nl staat bijvoorbeeld dit elegante collier met ge?ntegreerde hanger. Maar liefst 20 bloedkoralen 'kogeltjes' herhalen de vorm van de zilveren schakels van het collier.

Verder heeft de internetgalerie een sprookjesachtig mooie ring met een bloedkoralen roosje in de collectie, Doornroosje genaamd. Deze slingert zich als een klimopje rond je vinger.

Goud-zilver
Van zilver met een laagje echt bladgoud op beide vleugels is de schattige beschermengel die op www.apartesieraden.nl exclusief voor Nederland wordt aangeboden. Hij staat leuk op een revers, maar kan ook aan een collier worden gedragen.

Ook heel subtiel zijn deze oorsieraden in de vorm van een slakkenhuisje van massief zilver, met een gouden accent in het midden. Hier is ook een ring van.

Als laatste greep uit de zeer omvangrijke en modieuze collectie op www.apartesieraden.nl: oorsieraden van gezwart zilver met een cirkel bladgoud en een witte zoetwaterparel in het midden. In deze lijn zijn ook een prachtige hanger en een broche verkrijgbaar.

www.apartesieraden.nl
Apartesieraden.nl is Nederlands eerste en enige internetgalerie in bijzondere sieraden. Deze worden stuk voor stuk met de hand gemaakt door internationale goud- en zilversmeden. Per sieraad worden maximaal 10 exemplaren verkocht in Nederland. Er is geen fysiek verkooppunt.
Uitbater van de website is Paparelle B.V. uit Den Haag.
Voor meer informatie: www.apartesieraden.nl





Aparte Sieraden