Global Knowledge verzorgt in 2007 unieke Microsoft trainingen


NIEUWEGEIN, 20070111 -- Nieuwegein, 11 januari 2007 - Global Knowledge organiseert dit jaar een reeks trainingen, die de benodigde kennis en vaardigheden zullen verschaffen over de meest geavanceerde Microsoft-technologieën. De inhoud van de cursussen zal per trainingslocatie verschillend zijn. De eerste cursus uit de reeks is gericht op Microsoft Cluster Services en vindt plaats in Londen (Verenigd Koninkrijk) van 6 tot en met 9 maart 2007.

Deze vierdaagse clusteringcursus wordt gegeven door Microsoft-experts, die speciaal voor deze cursus zijn geselecteerd op basis van hun specifieke expertise. Later dit jaar zullen in diverse Europese steden andere unieke Microsoft-trainingen geleverd worden.

"Als het grootste onafhankelijke trainingsinstituut van Europa en volledig geautoriseerd Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions (CPLS), is Global Knowledge de marktleider in technologieopleidingen", zegt Jeff Smithies, Microsoft Product Director EMEA.

"Onze klanten weten dat ze op Global Knowledge kunnen rekenen wat betreft het verzorgen van de hoogste kwaliteit trainingen op het gebied van Microsoft. Zij zijn daardoor in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. De innovatieve cursussen, die worden verzorgd door vooraanstaande Microsoft-experts, stellen ondernemingen in staat om een beter inzicht te verkrijgen in de belangrijkste Microsoft-technologieën. Daardoor zullen deelnemers aan de cursus ook in staat zijn om efficiënter te werken met de systemen en software in hun organisatie."

De clustering-cursus is door de experts van Global Knowledge en haar partner-organisaties ontwikkeld en is gericht op systeembeheerders, engineers en architects. Tijdens de cursus krijgen de deelnemers high-end informatie over Windows Server 2003 Clustering, die momenteel nog niet beschikbaar is via Microsoft Learning. Russ Kaufman van Clusterhelp.com zal de training verzorgen. Kaufmann is een Microsoft Most Valued Professional (MVP) en dé expert op het gebied van Windows Clustering Services.

Bij de overige Europese trainingen zullen diverse onderwerpen aan bod komen, waaronder collaboration en security. De data en locatie van deze cursussen moeten nog vastgesteld worden.

Over Global Knowledge:
Global Knowledge is de grootste onafhankelijke aanbieder van bedrijfstrainingen, opleidingsdiensten en educatieve softwareoplossingen op het terrein van informatietechnologie en projectmanagement. De onderneming levert een breed spectrum aan praktijk- en theoriecursussen voor IT'ers en projectmanagers op producten van toonaangevende ondernemingen als Cisco, Microsoft, HP, Nortel, Oracle en Red Hat, maar ook op producten in eigen beheer. De trainingen kunnen in diverse leermethodieken worden aangeboden - klassikaal in eigen opleidingscentra of op locatie bij de klant, en via Internet. Global Knowledge heeft Fortune 500-ondernemingen, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen geholpen kennis en kunde om te zetten in hogere productiviteit van medewerkers, klanten en distributiepartners. Via de OnDemand Software-divisie levert Global Knowledge een breed scala aan software-oplossingen die zich onderscheiden door gebruikersvriendelijkheid en die een versnelde `return on
investment' laten zien bij het implementeren van bedrijfsapplicaties. Global Knowledge werd in 1995 opgericht en telt wereldwijd meer dan 1100 medewerkers. De onderneming heeft haar hoofdkantoor in het Amerikaanse Cary, North Carolina en is eigendom van de Amerikaanse investeringsmaatschappij Welsh, Carson, Anderson & Stowe. Ga voor meer informatie naar www.globalknowledge.net.





Ingezonden persbericht