Veilige huidverzorging in opmars


Dermatologen adviseren Dermolin® voor de overgevoelige en allergische huid

WEESP, 20070306 -- Het merk Dermolin® is bezig met een opmars bij het grote publiek. Dit komt enerzijds door de enorme toename van het aantal mensen met huidproblemen. Momenteel heeft maar liefst 50% van de mensen een allergische aanleg. Anderzijds heeft Dermolin® zich bewezen als een zeer veilige keuze voor de verzorging van de huid. Het is vrij van zeep, parfum, kleurstoffen, broomverbindingen, nikkel en conserveringsmiddelen (o.a. parabenen). Dermolin is pH neutraal en hypoallergeen.

Het is geschikt voor mensen met een gevoelige huid, een allergische huid en voor mensen die gewoon een milde verzorging wensen. Maar ook voor mensen die bewust kiezen (gifvrij, vermelding op Greenpeacelijst).

Enthousiaste gebruikers
Dermatologen adviseren graag Dermolin® vanwege het zachte, hypoallergene karakter. Veel andere merken claimen ook mild en hypoallergeen te zijn, maar hun producten bevatten vaak toch een- of meerdere van de hierboven genoemde stoffen. Dermolin daarentegen maakt die claim wel waar.
Naast de uitgebreide dermatologische tests zijn het de enthousiaste reacties van gebruikers van Dermolin® die het bestaansrecht van deze verzorgingslijn rechtvaardigen. Dermolin® kent dan ook een extreem hoog aantal herhalingsaankopen.

Informatie
Dermolin® is verkrijgbaar bij DA drogisterijen, de betere adviesdrogisterij en -apotheek. Kijk voor meer informatie op www.dermolin.nl.

Assortiment
De Dermolin® huidverzorgingslijn is vrij compact: 9 producten zorgen voor een veilig dagelijks verzorgingsritueel.

1. Dermolin® Gezichtscrème
Droogheid van de huid wordt vaak veroorzaakt door een tekort aan vocht in de huid (en in mindere mate door een tekort aan vetstoffen, zoals vaak onterecht gedacht wordt). Dermolin® Gezichtscrème is een milde verzorging, zorgt voor een goede hydratatie van de huid zonder die - op welke wijze dan ook - te irriteren. Een heerlijke soepele huid zonder problemen is het resultaat.
Adviesprijs 50 ml ¤ 6,95

2. Dermolin® Shampoo
Als de hoofdhuid niet in balans is kan deze jeukerig, schilferig, droog of juist vet zijn. Ook kan roos voorkomen. Speciaal om het evenwicht van de hoofdhuid te herstellen en al deze ongemakken tegen te gaan is Dermolin® shampoo ontwikkeld. Dermolin® shampoo is uiterst mild, zorgt voor een gezonde hoofdhuid en kan gerust iedere dag gebruikt worden. Zonder risico's, zonder problemen.
Adviesprijs 200 ml ¤ 5,50

3. Dermolin® Bad- en douchegel
Deze zeepvrije gel is heerlijk zacht en zorgt - waar zeep niet in slaagt - voor een juiste vet/vocht balans. De huidvriendelijke bestanddelen beperken allergische reacties, rode vlekken, prikken en huiduitslag. Een kleine hoeveelheid volstaat voor een heerlijk schoon en fris gevoel!
Adviesprijs 200 ml ¤ 5,95

4. Dermolin® Washgel
Is speciaal ontwikkeld voor de tere huid van het gezicht en de droge huid van de handen. Een zeepvrij alternatief voor een goede reiniging. Is uiterst zacht en gezicht voor frequent gebruik. De huidvriendelijke bestanddelen beperken allergische reacties, rode vlekken, prikken en huiduitslag.
Adviesprijs dispenser 200 ml ¤ 4,95 - navulflacon 400 ml ¤ 8,50

5. Dermolin® Zeepvrij Wastablet
Men is zich er steeds bewuster van dat de huid te lijden heeft onder dagelijks wassen met zeep. Toch is goede hygiëne heel belangrijk. Het zeepvrije wastablet van Dermolin® gaat ongewenste bacteriegroei tegen en reinigt de huid optimaal. Zonder deze overmatig te ontvetten; de huid blijft in balans.
Adviesprijs 100 g ¤ 2,60

6. Dermolin® Bodymilk
Het gebruik van een bodymilk na het douchen is essentieel. Een huid die een goede vocht/vetbalans heeft loopt minder risico om uit te drogen. Een droge huid is immers poreus en daarmee gevoeliger voor allerlei stoffen en invloeden. "Smeren" dus na het wassen voor een gezonde huid! Dermolin® Bodymilk is ondanks zijn frisse en lichte textuur geschikt voor alle huidtypen waaronder zelfs de meest droge huid! Trekt snel in waardoor lang wachten voor het aankleden tot het verleden behoort.
Adviesprijs 200 ml ¤ 6,95

7. Dermolin® Handcrème
De huid is op haar zwakst als zij poreus is. De huid van de handen staat continu bloot aan diverse schadelijke invloeden (denk aan het veelvuldig wassen van de handen, temperatuursinvloeden, uv-stralen etc.) en loopt daarmee grote kans op uitdroging. Op lange termijn kan dat leiden tot schilfering en jeuk. Goede handverzorging die de huid in balans brengt en houdt is binnen handbereik met Dermolin® Handcrème. Trekt snel in, is waterresistent en zorgt voor een soepele huid.
Adviesprijs 75 ml ¤ 4,95

8. Dermolin® Deodorant Crèmestick
De huid onder de armen is vaak uiterst gevoelig. Dermolin® Deodorant Crèmestick respecteert de huid en voorkomt langdurig transpiratiegeur. De crèmestick is zo mild dat deze zelfs gebruikt kan worden na het ontharen, terwijl de kans op allergische reacties zoals rode vlekken, prikken en huiduitslag beperkt blijft.
Adviesprijs 50 ml ¤ 5,50

9. Dermolin® Skin Repair Foam
Een ongekend herstellende verzorging voor de zonverbrande huid
Soms komt er een nieuw product op de markt waarvan je je afvraagt waarom het niet eerder ontwikkeld is. Dermolin® Skin Repair Foam is zo'n innovatie: een verkoelende, verzachtende spray voor het lichaam met een unieke herstellende werking op de zonbeschadigde huid.

Extreem huidherstellende eigenschappen
Dermolin® Skin Repair Foam bevat een unieke, hoge concentratie dexpanthenol dat via een verwerkingsproces in het lichaam wordt omgezet in panthoteenzuur (vitamine B5), een van de belangrijkste vitaminen voor de huid. Deze stof komt vrij bij de natuurlijke celvernieuwing van de huid. Zij bevordert de groei van nieuwe huid en draagt op die manier bij aan het herstel van de zonverbrande lichaamshuid. Maar niet alleen de zonverbrande huid heeft baat bij Dermolin® Skin Repair Foam!

Bijzondere extra (EHBO) toepassingen
* ondersteuning bij herstel van wondjes en oppervlakkige schaafwonden
* ondersteuning bij herstel van rode gevoelige huid door contact met hete voorwerpen (hete pan, oven, etc.)
* correctie van de rode, ruwe of schrale huid; maakt haar weer zacht en soepel
* gebruik als dagelijkse lichaamsverzorging: een egale zachte huid is het resultaat

Het zachte hypoallergene karakter (vrij van parfum en kleurstoffen) maakt dit product zeer geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.
Adviesprijs 138 ml ¤ 9,95