MOJO: The Killers in maart opnieuw naar Amsterdam

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 15 november 2006

The Killers in maart opnieuw naar Amsterdam

Na een uitverkochte show in Paradiso aanstaande donderdag, komen The Killers op woensdag 7 maart terug naar Amsterdam. De uit Las Vegas afkomstige new wave rockband staat dan voor een eenmalig concert in de Heineken Music Hall. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

De hitsingle 'Somebody Told Me' zette The Killers in 2005 in één klap op de kaart. Van het debuutalbum Hot Fuss werden wereldwijd maar liefst 5 miljoen exemplaren verkocht. Met een steeds groter wordende schare fans, waaronder ook David Bowie en Morrissey zich rekenen, is de Amerikaanse band met een bijna Brits geluid niet meer weg te denken uit de internationale rock scene. Begin deze maand wonnen The Killers nog een MTV Europe Music Award voor beste Rock Band.

Ook in Nederland heeft de band inmiddels stevige voet aan de grond; het concert in Paradiso dat morgen plaats vindt was binnen 20 minuten uitverkocht. Reden voor The Killers om Nederland komend voorjaar nogmaals aan te doen. Tijdens de show in de Heineken Music Hall op woensdag 7 maart spelen The Killers uiteraard ook materiaal van het tweede album Sam's Town dat sinds kort in de winkels ligt.

THE KILLERS
Woensdag 7 maart 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: EUR 29,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Let op: Maximaal 4 kaarten per persoon

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere Free Record Shops, postkantoren, VVV's en GWK's, AUB Ticketshop, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (