AutoRai

SEAT Cupra Cup 2007: Come and race with us!

(1/9/2007)
Op 7, 8 en 9 maart a.s. organiseert Prodrive Training een speciale driedaagse racecursus op Circuit Park Zandvoort, afgesloten met het KNAF licentie-examen. De SEAT Cupra Cup haakt hierop in door cursisten de mogelijkheid te bieden hiervoor een snelle SEAT Ibiza TDI racewagen in te zetten.
De ideale voorbereiding voor deelname aan de SEAT Cupra Cup 2007; de enige NK raceklasse voor dieselautoâs met de meeste racetijd (3 uur!) per raceweekend en aantrekkelijke kostendeling door deelname van twee rijders per auto.

De driedaagse racecursus van Prodrive Training, geleid door de zeer ervaren Paul en Mark Maaskant, vormt de perfecte leerschool voor het cupracen met een voorwielaandrijver. Gedurende drie volle dagen worden de deelnemers op het befaamde duinencircuit alle kneepjes van het autoracen bijgebracht. Leuk en leerzaam! De instructeurs begeleiden elk een groep van zeven tot maximaal negen cursisten. Dat betekent heel veel rijtijd en écht leren racen. Prodrive Training staat bekend om haar hoge slagingspercentages van tenminste 95%. Deze Prodrive âturbo racecursusâ is bovendien ideaal voor diegene die geen tijd heeft om meerdere zaterdagen achtereen naar het circuit te rijden. De afsluiting met het KNAF racelicentie-examen past in deze efficiënte planning. Met het behalen van dit ârace rijbewijsâ kunnen cursisten bij de aanstaande SEAT Cupra Cup Paasraces al van de partij zijn!

Cursusopbouw en cursusprijs
Deelname aan de racecursus kost ⬠999,- (incl. BTW) per persoon. Het licentie-examen kost ⬠105,-. Prodrive Training verzorgt de collectieve aanvraag bij de KNAF. Aangezien de racecursus drie aaneengesloten dagen beslaat, wordt er optioneel een hotelarrangement aangeboden, bestaande uit twee overnachtingen (eenpersoonskamer inclusief ontbijt, diner, parkeren en toeristenbelasting) voor ⬠245,- p.p. De avonden in het hotel worden benut voor het aanleren van de theorie.

Betaalbaar leren autoracen met SEAT Ibiza TDI cupauto Dankzij het initiatief van de SEAT Cupra Cup kunnen cursisten voor een alleszins schappelijke prijs gebruikmaken van een volwaardige SEAT Ibiza TDI raceauto. De cupautoâs zijn uitgerust met twee racestoelen, racegordels en een rolkooi. Het Arrive & Drive arrangement betekent instappen en (leren) racen zonder zorgen. Ervaren SEAT racemonteurs zorgen voor de techniek, dieselbrandstof, banden, remblokken, etc. De all-in huurprijs voor de cursus en deelname aan het examen bedraagt ⬠999,- exclusief BTW en eventuele schade.

Informatie en aanmelden
Geïnteresseerden kunnen voor informatie over en aanmelding voor de cursus en het huren van de SEAT Ibiza TDI terecht bij Prodrive Training, via telefoonnummer 0320-284 688. Paul en Mark Maaskant zijn de contactpersonen. E-mailen kan natuurlijk ook via: info@prodrivetraining.nl.