Provincie Zuid-Holland

provincie zuid holland

Live uitslagenavond verkiezingen Provinciale Staten in provinciehuis

De provincie Zuid-Holland nodigt u graag uit voor de uitslagenavond van de Provinciale Statenverkiezingen op woensdag 7 maart a.s. van 19.45 - ca. 00.30 uur in het provinciehuis te Den Haag. Door middel van een live verbinding met het ANP biedt de provincie als eerste en snelste in Zuid-Holland de uitslagen op een groot scherm. Van de uitslagenavond wordt live verslag gedaan op RTV Rijnmond en RTV West.

De uitslagen zijn ook via de verkiezingssite te volgen (http://verkiezingen.zuid-holland.nl) Op deze site verschijnen de tussenstanden en de binnengekomen uitslagen per gemeente op een overzichtelijke wijze. De schrijvende pers en andere radio- en TV-omroepen zijn van harte welkom om verslag te doen van de verkiezingsavond in het provinciehuis.

Programma uitslagenavond verkiezingen
19.45 uur Zaal open
21.00 uur Eerste uitslagen
22.00 uur Live uitzending van TV West en TV Rijnmond Met hierbij o.a. aandacht voor de winnaars en de verliezers, het referendum over de RijnGouwelijn in Leiden en zaalinterviews. ca. 23.00 uur Bekendmaking "definitieve" verkiezingsuitslag door Commissaris van de Koningin, Jan Franssen ca. 00.30 uur Einde programma

Uitslagen zijn ook te volgen via verkiezingssite http://verkiezingen.zuid-holland.nl of via www.zuid-holland.nl

Bron: afdeling Communicatie 070 - 441 66 22