Persuitnodiging: Rabobank presenteert jaarcijfers


01.03.2007 / 17:14 / Rubriek: Economie / Organisatie: Rabobank nederland

Rabobank nederland

Persuitnodiging:

Bert Heemskerk, voorzitter RvB en Bert Bruggink, CFO van Rabobank Groep geven woensdag 7 maart 2007 om 11.30 uur een toelichting op de jaarcijfers 2006 voor de media. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Lokatie: Auditorium bij Rabobank Nederland, Croeselaan 28 te Utrecht.

Tijd: Jaarbericht in de perskamer beschikbaar vanaf 10.30 uur. Start persconferentie:
11.30 uur. Na afloop is er tijdens een informele lunch gelegenheid om vragen te stellen aan leden van de raad van bestuur.

Bert Heemskerk neemt de gelegenheid te baat Johan van de Gronden, algemeen directeur van het Wereld Natuur Fonds, de eerste creditcard met klimaatbijdrage te overhandigen. Samen hebben zij de kaart ontwikkeld. Vanaf 8 maart krijgen de huidige 1,1 miljoen creditcardhouders de nieuwe Rabocard. Exclusief voor 400.000 leden die zo'n kaart gebruiken, investeert de bank in klimaatprojecten.

De persconferentie is live in het Nederlands en Engels te volgen via onze internetsites: www.rabobankgroep.nl/media en www.rabobank.com/rabowebtv

Aangezien wij graag willen weten of wij op woensdag 7 maart op u kunnen rekenen, verzoeken wij u mede -met het oog op de parkeermogelijkheden- aan te melden via T.Tutert@rn.rabobank.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Raymond Salet, tel. 030-2162832, e-mail: R.Salet@rn.rabobank.nl