Ingezonden persbericht


persuitnodiging

Jan smit opent nieuw c&a filiaal den haag centrum

Amsterdam, 2 maart 2007

Op woensdag 7 maart opent C&A het nieuwe filiaal in Den Haag in de Grote Marktstraat. Het winkelconcept dat hier wordt neergezet, kenmerkt zich door het gebruik van veel kleur en licht en is overzichtelijk en ruimtelijk ingericht. Het filiaal heeft drie verdiepingen met C&A mode voor dames, heren en kinderen en aantrekkelijke etalages waar de collecties optimaal tot hun recht komen.

Het nieuwe filiaal wordt geopend door de C&A coryfeeën Jan Smit en Sjimmy Bruijninckx (het bekende gezicht van de C&A commercials).

Voorafgaand aan de feestelijke opening organiseert C&A een persbijeenkomst in het nieuwe filiaal. Uiteraard krijgt u de kans om het nieuwe filiaal te bekijken. Daarnaast geven we uitleg over het vervolg van de samenwerking tussen C&A en Jan/Sjimmy. Om deze te bekrachtigen, zal C&A met zowel Jan als Sjimmy een nieuw contract ondertekenen.

Programma
10.30 uur Ontvangst
11.00 uur Welkomstwoord Edwin Fafié, lid managementteam C&A Nederland 11.15 uur Contractondertekening C&A en Jan Smit/Sjimmy Bruijninckx 12.00 uur Feestelijke opening door Jan Smit en Sjimmy Bruijninckx

Adres
C&A Den Haag
Grote Marktstraat 99

(let op: u moet in het nieuwe C&A pand zijn)

We hopen u te mogen verwelkomen in ons nieuwe filiaal in Den Haag.

Voor meer info:

Volendam Music BV
Tel.0299-365451

---- --