Woensdag 7 maart te zien bij opsporingsprogramma Team West

Leiderdorp, 07-03-2007 o In het opsporingsprogramma Team West van TV West roept de politie uw hulp in. Dit zijn de zaken waar het in de uitzending van vandaag, woensdag 7 maart om draait.

Poging tot verkrachting Op dinsdag 20 februari, even voor 8 uur 's avonds, fietst een 16 jarig meisje vanuit de richting Hoogmade naar McDonalds in Leiderdorp, waar zij met een vriendinnetje heeft afgesproken. Wanneer zij bij het fietstunneltje komt onder de Provinciale weg, ziet zij daat een man staan. Wanneer ze de man voorbij wil fietsen, krijgt zij een klap met een stok of tak in haar gezicht. Vervolgens trekt de man haar van de fiets en probeert haar te verkrachten. Doordat het meisje kans ziet om hulp te roepen, vlucht de dader. Van deze dader is een signalement bekend. Wie herkent deze man?

Voorbereiden om te "skimmen" Op donderdag 15 februari tussen 00.18 en 00.22 uur wordt de paslezer van een geldautomaat aan de Korevaarstraat verwijderd. De dader staat op de camera. Dit verwijderen wordt veelal gebruikt om de automaat aan te passen en dan klanten op te lichten. Wie kent de dader?

Vervolg op de brandstichting bij scholen in de Stevenshof Vorige week werd in het programma deze brandstichting behandeld. In dit programma was een foto te zien van twee mogelijke daders, waarvan de gezichten onherkenbaar waren gemaakt. Omdat hierop geen reacties zijn gekomen, worden de gezichten nu herkenbaar in beeld gebracht.

Haaglanden brengt straatroven gepleegd door een groep in de Haagse binnenstand.

Heeft u een onderwerp gemist of wilt u een onderwerp nog eens goed nakijken, kijkt u dan op de website www.teamwest.nl. U kunt de opnames nog de hele week na de uitzending bekijken.

Team West is een samenwerkingsverband tussen Politie Hollands Midden, Politie Haaglanden, het Openbaar Ministerie en RTV West.