Ingezonden persbericht


persbericht

Hilversum, 7 maart 2007

Eddy zoËy weer terug met nu we er toch zijn

Welke Nederlandse gemeentes worden door Eddy en zijn team beoordeeld als gastvrij en welke gemeente zou Eddy eigenlijk het liefst willen laten platgooien om er een mooi plantsoen van te maken? Vanaf vrijdag 6 april van 21.55 uur tot 22.25 uur bij BNN op 3 gaan Eddy Zoëy en zijn team weer op pad om in 36 uur de gastvrijheid van de Nederlanders te testen in het vierde seizoen van Nu We Er Toch Zijn.

Eddy maakt het zichzelf in het nieuwe seizoen weer moeilijk. Hij start zijn onderzoek op dinsdagavond om 22.00 uur. Openen de Nederlanders hun deuren als zij op tijd naar bed willen om de volgende dag weer fris en monter op het werk te verschijnen? En hoe gaat Eddy zijn dagen doorkomen? Zijn test duurt tot donderdagochtend 10.00 uur. Aan het eind van elke uitzending geeft Eddy de burgemeester op het stadhuis een award om aan te geven hoe zijn of haar gemeente is beoordeeld door de BNN-ers.

In de eerste uitzending reizen Eddy en zijn ploeg af naar het zuiden van het land. In 36 uur testen zij de gastvrijheid van de Maastrichtenaren. Kunnen zij hun reputatie van gemoedelijk bourgondiërs waar maken of moet dat beeld na het verblijf van Eddy ernstig worden bijgesteld?

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl