Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Uitbreiding directie Ab Ovo Deutschland GmbH

Capelle a/d IJssel, 7 maart 2007 - De Nederlandse ICT dienstverlener Ab Ovo opende vorig jaar haar eerste buitenlandse vestiging in Duitsland. Door een groeiend aantal klanten en activiteiten is de directie van Ab Ovo Deutschland onlangs uitgebreid met de komst van de Duitser Gerd Jens Schmidt.

Schmidt (38) is afkomstig van Kühne + Nagel Management AG waar hij verschillende functies heeft vervuld. In zijn laatste functie als Regional Manager was hij verantwoordelijk voor de logistieke activiteiten in de regio Noordrijn-Westfalen in Duitsland. "De jarenlange ervaring van Schmidt in de logistieke sector, zijn kennis van de markt en gedrevenheid geven ons vertrouwen dat wij onze activiteiten in Duitsland verder kunnen uitbreiden", aldus directielid Ronald van Doorn.

Ab Ovo Deutschland GmbH is gevestigd in de voormalige hoofdstad van de Bondsrepubliek, Bonn. Met de aanstelling van Gerd Jens Schmidt heeft Ab Ovo een derde partner toegevoegd aan de voorheen 2-koppige directie bestaande uit de Duitser Dirk Maroni en de Nederlander Ronald van Doorn. Schmidt zal medeverantwoordelijk worden voor de verdere uitbreiding van de positie van Ab Ovo in de Duitse markt. Op dit moment horen onder meer spoorweg goederenvervoerder Railion Deutschland, televisiezender ZDF en luchtverkeersleider Deutsche FlugSicherung tot het klantenportfolio van Ab Ovo Deutschland.

Het ligt in het voornemen van de directie van Ab Ovo in de komende jaren ook in andere Europese landen vestigingen te openen. De onderneming wil een Europese speler worden met speerpunten in diverse marktsegmenten en branches.

Over Ab Ovo

Ab Ovo is een snel groeiende en onafhankelijke ICT-dienstverlener met krachtige proposities dankzij een combinatie van kennis van ICT, managementervaring en kennis van bedrijfsprocessen. Al jaren is de onderneming een belangrijke leverancier van adviesdiensten, projectmanagement, interim management en specifieke ICT-oplossingen in de sector Transport & Logistiek in heel Noordwest Europa. De laatste jaren bewijst Ab Ovo zich ook buiten deze sector bij een sterk groeiend aantal industriële ondernemingen, financiële instellingen en diverse overheden. De ICT-dienstverlener ontleent haar naam aan de Latijnse uitdrukking 'Ab ovo usque ad mala' die de Romeinen gebruikten om aan te geven dat de maaltijd compleet was. Van begin tot eind, ofwel van het voorafje (ei) tot het nagerecht (de appel). Dat is wat Ab Ovo nastreeft - vanaf het begin bij projecten betrokken zijn en deze tot een goed einde brengen. Niet voor niets voert de onderneming als motto het ambitieuze adagium "Bij ons lukt het wèl". Tot de klanten behoren bedrijven en overheden zoals bijvoorbeeld KLM, Schiphol, Ministerie van VROM, Ministerie van BZK, Achmea, Hogeschool INHOLLAND en enkele Europese spoorwegmaatschappijen. Zie voor meer informatie www.ab-ovo.com.

Meer informatie voor de pers:

Ab Ovo Nederland

Martijn Laan

T: +31 (0)10 286 15 33

E: martijn.laan@ab-ovo.com

Lubbers & de Jong

Anke van Heerebeek

T: +31 (0)20 421 05 65

E: anke@l-dj.nl