Talpa Nederland


Laren, 7 maart 2007

MARK GIESBERS BENOEMD TOT DIRECTEUR TALPA DIGITAL

Talpa Media heeft Mark Giesbers benoemd tot directeur van de crossmediale divisie Talpa Digital. Binnen de Talpa Groep houdt Talpa Digital zich bezig met de ontwikkeling en exploitatie van met name de internet- en mobiele platforms. Giesbers volgt Edwin Tromp op die in april overstapt naar DAG, het nieuwe crossmediale initiatief van KPN en PCM Uitgevers.

Mark Giesbers (35) studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit Nyenrode en economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij werkte onder meer in verschillende strategie- en marketingfuncties bij mobiele netwerkoperator Telfort (later O2). Voordat hij in 2005 naar Talpa overstapte, werkte Giesbers bij Vodafone Duitsland waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de introductie van UMTS op de Duitse consumentenmarkt. Mark Giesbers is de huidige commercieel directeur van Talpa Digital en kent de afdeling als geen ander.

De belangrijkste projecten van Talpa Digital van dit moment zijn de burgerjournalistiek site Skoeps.nl, datingplatform Mundo.nl en de digitale download store Fuel for Travel op Schiphol.



Talpa Nederland