Politie Zeeland


---


Z-674-2007 Diefstal caravan, Oostburg
Dinsdag tussen 17.00 en 23.00 uur werd op de Transportweg in Oostburg een caravan gestolen.
De caravan, waarvan het slot werd verbroken, stond geparkeerd op de parkeerplaats van een bedrijfsterrein. Het betreft een eenassige caravan, merk Hobby, werd weggenomen. De caravan is wit met rondom in het midden een bruine streep. De waarde bedraagt enkele duizenden euro's.

Z-675-2007 Aanrijding in Hulst
Op de kruising Steensedijk / Milockstraat werd woensdag om 08.50 uur een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Terneuzen aangereden.
Een 31-jarige automobilist uit Hulst reed over de Steensedijk, komende uit de richting van de Absdaalseweg. Op de kruising sloeg hij linksaf en verleende geen voorrang aan de hem op dezelfde tegemoetkomende bromfietser. Bij de aanrijding raakte de 17-jarige gewond aan zijn been, hij zal zich daarvoor onder doktersbehandeling stellen. Een 14-jarige bromfietspassagier, ook uit de gemeente Terneuzen, kwam op de motorkap van de auto terecht en bezeerde zijn knie. De bromfiets en de auto raakten bij de aanrijding beschadigd.

Z-676-2007 Aanrijding in Aardenburg
Op de Diomedeweg vond woensdag om 08.00 uur een aanrijding plaats.
Een 44-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over de Diomedeweg, komende uit de richting van de Margarethaweg. Toen hij moest uitwijken voor een tegenligger, kwam hij in de natte berm terecht. Hij slipte en de auto vloog over de kop in de sloot. De man kon zelf, met behulp van de bestuurder van de tegenligger uit zijn auto komen. Voor zover bekend bleef hij ongedeerd, de auto raakte zwaar beschadigd.

W-677-2007 Diefstal uit auto, Middelburg
Afgelopen nacht werden uit een auto aan de Klokketoren in Middelburg de radio / cd-speler en de afstandsbediening gestolen.
De totale waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele honderden euro's.

Z-678-2007 Diefstal kinderschoenen, Terneuzen
In een winkelpand in de Noordstraat in Terneuzen werd vandaag om 12.15 uur een 39-jarige Terneuzense vrouw aangehouden.
Zij had een paar kinderschoenen gestolen.


---- --