Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuw filiaal C&A Den Haag feestelijk geopend door Jan Smit en Sjimmy Bruijninckx

Jan Smit en Sjimmy Bruijninckx verlengen contract met C&A

Den Haag, 7 maart 2007 - Jan Smit en Sjimmy Bruijninkcx openden vandaag onder grote belangstelling het nieuwe C&A-filiaal in Den Haag.

De twee gezichten van C&A waren niet alleen aanwezig bij de opening

van de mooiste C&A van Nederland, maar tekenden beiden tijdens een persbijeenkomst een verlenging van hun contract met C&A.

De mooiste C&A van Nederland
C&A Den Haag is na ruim drie jaar weer terug op haar oude plek in de Grote Marktstraat in hartje centrum. In een geheel nieuw pand laat C&A een prachtig nieuw en modern winkelconcept zien:
. attractief en helder door het gebruik van veel licht en opvallende frisse kleuren;
. overzichtelijk ingedeeld, met een duidelijke structuur en veel ruimte tussen de kledingrekken;
. optimale presentatie van de C&A-mode, met als absolute eyecatchers een levensgrote catwalk bij de entree en zeer aantrekkelijke etalages.

Jan Smit en C&A
Dé marktleider van Nederland in mode en de populairste zanger van Nederland bleken een gouden combinatie. Deze samenwerking zal voorlopig worden voortgezet tot september 2008: beide partijen tekenden vandaag een verlenging van hun contract. In het afgelopen half jaar is er veel gebeurd en bereikt: de collecties J-style en Jan's keuze zijn het gehele seizoen succesvol verkocht in alle 114 filialen.

De collecties voor dames en heren waren beide een groot succes en de underwearcollectie was een absoluut hoogtepunt. In november 2006 mocht C&A aan Jan Smit - in Volendam - een award uitreiken voor de verkoop van 150.000 stuks van 'zijn' kleding. En op dit moment zijn dit al 447.000 stuks. Ook dit seizoen zijn

de collecties van Jan volop aanwezig in alle C&A-winkels. Bovendien is Jan veelvuldig te zien in C&A-campagnes. Uiteraard samen met Sjimmy.

Sjimmy Bruijninckx en C&A
Sjimmy is sinds een jaar het exclusieve model van C&A én inmiddels bekend bij

het grote publiek als presentatrice van het zeer goed bekeken programma Shownieuws bij SBS 6. Vandaag is door C&A en Sjimmy in een contract bevestigd dat de samenwerking tot in ieder geval september 2008 zal worden voortgezet. Sjimmy is terug te zien in alle campagnes van C&A en vertegenwoordigt C&A ook bij Shownieuws: alle kleding die Sjimmy als presentratrice draagt, is natuurlijk. van C&A!

Over C&A
C&A biedt actuele mode voor dames, heren en kinderen tegen de scherpste prijzen. C&A is gevestigd in 13 Europese landen met bijna 1100 filialen. Het aantal filialen in Europa is sinds 2002 verdubbeld. In Nederland is C&A de grootste moderetailer en telt 114 filialen.

Noot voor de redactie