Mojo Concerts

The Killers keren snel terug naar Amsterdam

In het huidige alternatieve muziekklimaat is het onderscheid tussen bands uit Amerika en Groot-Brittannië met moeite te maken. Een goed voorbeeld hiervan zijn The Killers: op het eerste gehoor verwacht je dat het viertal jarenlang in een muffe oefenruimte in een oost-Londen, Birmingham of Sheffield heeft gebivakkeerd. Maar dat ze nota bene afkomstig zijn uit Las Vegas, nee, dat is ècht de laatste plek op aarde waarvan je verwacht dat ze er vandaan komen...

De Britse muziekpers omarmde stevig het new wave geluid van The Killers en vanaf het moment dat het debuutalbum Hot Fuss in 2004 het levenslicht zag, ging het hard. Niet voor niets werd de band tijdens de recente MTV Europe Music Awards tot winnaar uitgeroepen in de categorie beste rock band. Omdat het concert in poptempel Paradiso binnen een recordtijd van 20 minuten was uitverkocht, heeft de band besloten snel terug te keren naar Amsterdam.

Let op: maximaal vier kaarten per persoon per transactie.

Woensdag 7 maart 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 29,50 (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 18 november om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.