Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe webwinkel met als credo
Kwaliteit In Duurzaam Speelgoed, OKee En Educatief! opent zijn virtuele deuren!

Zutphen, 5 maart 2007 ­ Sinds 1 maart 2007 kan iedereen die kersverse ouders, pasgeboren baby's, peuters of kleuters wil verrassen terecht bij KidsOkee.nl. Deze webwinkel is gespecialiseerd in baby- en kinderspeelgoed met een meerwaarde.

De naam KidsOkee.nl is niet uit de lucht komen vallen. De letters staan voor Kwaliteit In Duurzaam Speelgoed, OKee En Educatief! Waarden die belangrijk zijn voor eigenares Janneke van Loon en die ze dan ook voortdurend nastreeft. De webwinkel voert bekende merken speelgoed, zoals Lamaze, I'm Toy, Fagus, Lürndo, Spelkleden, LBU, Eddutoy en Educo.

KidsOkee.nl richt zich op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Als specialiteit is er de kraamcadeau- en verjaardagsservice, waar bedrijven een abonnement op kunnen nemen. Ook voor kinderdagverblijven, scholen en (tand)artsenpraktijken is het de moeite waard een bezoek te brengen aan de site. Alle producten zijn overzichtelijk gerangschikt en makkelijk te selecteren. Op verzoek wordt het cadeau feestelijk verpakt en naar elk gewenst adres verstuurd.

Eigenares Janneke van Loon kwam na de bevalling van haar zoon Stijn, ruim zeven maanden geleden, tot de ontdekking dat er heel weinig webwinkels zijn die zich richten op kwaliteit en duurzaamheid van kinderspeelgoed voor een betaalbare prijs. "Als je zo'n klein ventje in je armen hebt, begrijp je pas wat het belang van kwalitatief speelgoed is," aldus Janneke, die vanaf dat moment met het idee speelde zelf een webwinkel te starten. Na eigen onderzoek viel haar op dat er door de bestaande webwinkels voor kinderspeelgoed niet of nauwelijks naar de zakelijke markt wordt gekeken. Veel werkgevers hebben een budget voor kraamcadeaus voor hun werknemers, maar hebben niet de tijd en/of mogelijkheid om op kraamvisite te gaan. Voor hen bedacht Janneke de kraamcadeau- en verjaardagsservice: "De zakelijke markt is een doelgroep waar ik extra veel tijd en energie in steek." Uiteraard is deze service er ook voor particulieren. Janneke: "Of je nu hard werkend achter je bureau zit, of thuis heerlijk ontspannen op de bank, makkelijker kun je geen kraam- of verjaardagscadeau bestellen!"

De cadeauservice voor zowel particuliere als zakelijke markt en de mogelijkheid om artikelen op elk gewenst adres te laten afleveren, zijn in combinatie met het zorgvuldig gekozen assortiment een meerwaarde in het baby- en kinderspeelgoed websegment. KidsOkee.nl is een aanwinst op internet ­ beslist een adres om regelmatig te bezoeken!

Voor de redactie,