Ingezonden persbericht


EUROCAMP MAGAZINE NUMMER 4 IS UIT BOORDEVOL IDEEËN!

EILANDHOPPEN, TAPAS MAKEN MET KINDEREN OF LEVENDIG PORTUGAL

Amersfoort, maart 2007 - Magazine nummer 4 van Eurocamp is uit! Het tijdschrift is 48 pagina's dik en staat boordevol inspirerende vakantieverhalen, tips en recepten om alvast in de juiste vakantiesfeer te komen. Met veel aandacht voor de kinderen en voor Portugal, de nieuwe bestemming van Eurocamp.

Portugal; het land van fado en port

Vanwege de groeiende populariteit van Portugal als vakantieland heeft Eurocamp dit jaar drie Portugese campings opgenomen in haar assortiment, twee in de populaire Algarve en een aan de Costa de Prata. Een impressie van de verschillende streken, de cultuur, het weer en niet te vergeten de campings vind je terug in het magazine. Fado betekent 'lot' in het Portugees. Het zijn prachtige liederen die gaan over liefde, de dood en het noodlot.

Eilandhoppen

Geniet van allerlei reisverhalen over eilandhoppen tussen Elba, Corsica en Sardinië per vliegtuig of boot. Lekker luieren aan verlaten witte stranden, vis eten in authentieke vissersdorpjes en wegdromen bij fenomenale vergezichten. En dan natuurlijk overnachten in de luxe accommodaties van Eurocamp.

Op vakantie met kleine kinderen

In dit nummer ook volop aandacht voor de kinderen en voor de kindvriendelijke campings van Eurocamp onder het label Petit Paradis. Dit zijn campings, 54 in totaal, die zeer geschikt zijn voor een vakantie met baby's en peuters. Je vindt hier geen gevaarlijke greppels of open water en evenmin druk autoverkeer bij de accommodaties. Wel zijn er tal van speciale peuterfaciliteiten zoals een apart kinderbad en kun je bijvoorbeeld bolderkarren huren. Vergeet niet om onmisbare speeltjes, knuffels of andere attributen in te pakken! Zie voor meer informatie www.petitparadis.nl.

Er even tussenuit met z'n tweeën

Golfen, hiken en uitgebreid tafelen met de heerlijkste streekgerechten, ofwel lekker met zijn tweeën genieten van al het goede dat Frankrijk en Italië te bieden hebben. In het nieuwe magazine staan 6 campings voor levensgenieters en ervaringen van bezoekers van deze Eurocamp campings. Voor meer ideeën kijk op www.eurocamp-enjoy.nl.

Tapas met kinderen

Ook culinair komt iedereen aan zijn trekken. Neem alvast een voorproefje met de vier heerlijke mediterrane tapasrecepten. Leuk om samen met de kinderen een middag aan de slag te gaan. Het Eurocamp magazine is te bestellen via www.eurocamp.nl en te bekijken via www.digibrochure.nl/digibrochure/eurocampmagazine2007/.

Eurocamp
Eurocamp is specialist in verzorgde campingvakanties op 165 bestemmingen in Europa. Hierbij wordt overnacht in een luxe stacaravan, een compleet ingerichte bungalowtent en - nieuw voor 2007 - een sfeervol comfortabel chalet met een ruim overdekt terras. Op alle campings werken door Eurocamp opgeleide medewerkers. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een selectie van de meest peutervriendelijke campings: Petit Paradis. Ook heeft Eurocamp eigen kinderclubs onder de naam Fun Station en voor de allerkleinste is er Mini Fun Station. Voor tieners is er het programma Base: een internationaal animatieprogramma. Voor meer informatie: www.eurocamp.nl / www.petitparadis.nl / www.eurocamp-enjoy.nl