AXA Verzekeringen

Fonds Gehandicaptensport ontvangt 10.000 euro in beleggingsactie AXA

7 mrt 2007

Het Fonds Gehandicaptensport ontving deze week uit handen van de heer en mevrouw Van Unen, de prijswinnaars van een actie van AXA, een cheque van 10.000 euro. Ook ontving het echtpaar Van Unen zelf een bedrag van 10.000 euro van AXA. De 10.000 plus 10.000 euro-actie van AXA maakt onderdeel uit van de landelijke campagne waarmee AXA zich als internationale fondsenbelegger presenteert op de Nederlandse markt.

AXA voert in 2007 een grote landelijke campagne om de beleggingsfondsen van AXA onder de aandacht te brengen, in drie periodes. Tijdens iedere periode staat een aantal fondsen uit het beleggingsfondsenpakket van AXA centraal. AXA is één van de vijf grootste vermogensbeheerders ter wereld en presenteert zich in de campagne als wereldspeler in fondsbeleggen met het thema 'De beurs is emotie. Daarom is er AXA.'

10.000 euro voor het goede doel

Onderdeel van de campagne van AXA is de 10.000 plus 10.000 euro-actie. Iedere houder van een AXA Beleggingsrekening die in de periode van 1 december 2006 tot 1 juni 2007 op zijn rekening een storting verricht van minimaal 10.000 euro maakt in de desbetreffende maand automatisch kans op een extra storting van 10.000 euro. Bovendien mag de maandelijkse winnaar een bedrag van 10.000 euro schenken aan één van de volgende fondsen: Jantje Beton, Stichting Nationaal Fonds Sport Gehandicapten, Natuurmonumenten, Waddenvereniging, Prins Bernard Cultuurfonds, de Stichting Vrienden van Kahama en de Stichting Cobra-museum.

De feestelijke uitreiking vond plaats in Villa AXA te Maarn. een locatie waar AXA vaker relaties zal ontvangen. Op de foto (v.l.n.r.): directeur Fonds Gehandicaptensport Nederland de heer Boor, prijswinnaars de heer en mevrouw van Unen en Salesmanager AXA Michel van den Akker.

Over het Fonds Gehandicaptensport Nederland

Het Fonds Gehandicaptensport Nederland maakt sport mogelijk voor alle gehandicapten, zodat zij zich minder geremd en/of beperkt voelen in het dagelijkse leven. Meer informatie is te vinden op www.fondsgehandicaptensport.nl Externe link .

Over AXA

Over de hele wereld levert AXA producten en diensten met de belofte van Financial Protection: bescherming en hulp bij het realiseren van de plannen van klanten, in elke fase van hun leven. Wereldwijd heeft AXA momenteel 50 miljoen klanten, 110.000 werknemers, 72 miljard euro omzet en 3,3 miljard euro nettowinst over het jaar 2005. AXA stond in 2006 op de 15e plaats in de Fortune Global 500-lijst van de grootste ondernemingen ter wereld. AXA beheert wereldwijd meer dan duizend fondsen, in uiteenlopende categorieën en beleggingsstijlen. Aansprekende en internationaal gewaardeerde vermogensbeheerders van deze fondsen zijn onder andere AXA Investment Managers, AXA Rosenberg en Alliance Bernstein. Het beheerd vermogen van de AXA groep bedroeg op 30 juni 2006 1.077 miljard euro.

In 2006 heeft AXA de Winterthur Groep overgenomen. De Nederlandse verzekeringsbedrijven van AXA en Winterthur zullen in de loop van 2007 worden geïntegreerd.