Gratis Marketing Rapport Geeft Vijf Waardevolle Lessen Voor Ondernemer


"De 5 Meest Gevaarlijke Trends Voor Alle Ondernemers"

BARNEVELD, 20070307 -- De meeste ondernemingen falen al na vijf jaar sinds hun start, zegt een nieuw marketing rapport aangeboden op www.OriganoMarketing.com Ongeveer tachtig procent van alle ondernemingen zijn voorbestemd om te falen alvorens ze starten, door de steeds groeiende kosten, sterke concurrentie en gedegen marketing strategie?n.

Het gratis 30-pagina's tellend marketing rapport van Origano Marketing onderzoekt de fundamentele redenen waarom zoveel bedrijven moeite hebben met de eerste en voorspelbare groei problemen, zoals kostencontrole en budget management. Het biedt een inzichtvol en diepgaand onderzoek naar de factoren die komen met de typische groeiproblemen. Bijvoorbeeld: groeiende verzekeringsprijzen, technologische problemen en marktexpansie.

Leon Roseleur, directeur van Origano Marketing, kwam dezelfde problemen tegen tijdens de opstartfase en groei van zijn bedrijf. "Zonder een strategische visie en een ge?ntegreerd marketing systeem dat door de gehele onderneming word toegepast, is een bedrijf gedoemd tot falen."

Het gratis rapport 'De 5 Meest Gevaarlijke Trends Voor Alle Ondernemers' kan worden verkregen op Origano Marketing's website www.OriganoMarketing.com, of door te bellen met 0342-492552. Het rapport is informerend en provocerend om de aandacht te verkrijgen voor de realiteit van startende en bestaande ondernemingen, groeiproblemen en vaak voorkomende problemen bij bedrijven over de gehele wereld.

Origano Marketing's website is een dynamisch centrum met informatie over verschillende marketing strategie?n, voorbeelden en de Ondernemend Succes blog, bijgehouden door Leon Roseleur zelf.