Planet jungle viert vierjarig bestaan met Dj Storm (Metalheadz, UK)


ROERMOND, 20070307 -- Bring your whistles and horns!!! Want vrijdag 13 april 2007 viert Planet Jungle haar 4 jarige bestaan, en we zijn zeer vereerd om "the First lady of drum 'n bass" DJ Storm te mogen verwelkomen. "Miss Metalheadz" staat al jaren bekend om het draaien van de allernieuwste tunes en dubplates. Ze kan niet wachten om je te laten horen wat er speelt. Haar gevarieerde stijl kan worden beschreven als "rough with a smooth edge". Verder is ze samen met Goldie het brein achter het beruchte Metalheadz label.

Maar het leven van de uit London afkomstige DJ Storm nam een onverwachte wending toen haar beste vriendin en dj partner Kemistry in 1999 omkwam bij een auto-ongeluk, toen ze terugkeerden van een gig. Een afwezigheid van ongeveer vijf jaar was het gevolg. Maar nu is Storm terug en lijkt meer dan ooit vastbesloten om zich in te zetten voor de scene, vrouwen in de jungle, en vooral voor Metalheadz; het bekende überlabel dat momenteel aan een indrukwekkende renaissance is begonnen.

Roly, Kneppah, Jung'lin & MC A-lian van de Planet Jungle crew zullen de avond inleiden, waarna Dj Storm het roer in handen zal nemen en je meeneemt op een onvergetelijke reis!

VRIJDAG 13 APRIL 2007 - START: 21:00 HOUR - 8 EURO (VOORVERKOOP 6 EURO)

Planet Jungle birthday bash 4 @ Azijnfabriek, Zwartbroekstraat 17, Roermond, The Netherlands

PLANET JUNGLE
-DJ STORM (Metalheadz, UK)
residents: ROLY - KNEPPAH - JUNG'LIN - MC A-LIAN (Planet Jungle)
Visuals by: IQ-VISUALS (Planet Jungle, Night Of The Golem)


INFO:
Azijnfabriek: www.azijnfabriek.nl
Planet Jungle: www.planetjunglehq.com
Metalheadz: www.metalheadz.co.uk
Dj Storm: www.myspace.com/stormthe1stlady
3voor12 Limburg: 3voor12lokaal.vpro.nl/limburg
Dj/Mc bookings contact: PlanetJungle@Hotmail.com

->Interview 1 DJ Storm: www.redbullmusicacademy.com/TUTORS.9.0.html?act_session=34 (video) ->Interview 2 DJ Storm: dnbforum.com/player/video.php?quality=high&vid=8 (video)




Ingezonden persbericht