Nieuwe tandpasta voor behoud natuurlijke tandkleur


Gebruik tweemaal per week Elmex Intensive Cleaning naast normale tandpasta

WEESP, 20070307 -- Elmex introduceert Elmex Intensive Cleaning, een speciale tandpasta tegen tandverkleuringen. Tandheelkundigen adviseren regelmatige, professionele reiniging door een tandarts of mondhygiënist voor het herstel van de natuurlijke tandkleur en het verwijderen van plaqueresten. Echter, zichtbare verkleuring treedt vaak binnen twee weken na de professionele behandeling weer op. Met Elmex Intensive Cleaning behouden tanden hun natuurlijk witte tandkleur. Het verwijdert oppervlakkige tandaanslag en tandplaque zeer effectief. Het wordt gebruikt naast de normale tandpasta. Tweemaal per week reinigen met Elmex Intensive Cleaning, naast tweemaal per dag tandenpoetsen, draagt bij aan een schoon en mooi gebit. Een verzorgd gebit hoort bij een gezond uiterlijk.

Gladde tanden blijven schoner
Verkleuring van de tanden wordt veroorzaakt door het gebruik van koffie, thee, rode wijn en nicotine. Oppervlakkige aanslag ontstaat doordat de kleurstoffen in deze producten reageren met eiwitten uit het speeksel, die zich makkelijk aan het tandglazuur hechten. Tweemaal per week reinigen met Elmex Intensive Cleaning verwijdert deze aanslag. Dankzij de speciale combinatie van reinigings- en polijstmiddelen (o.a. een heel fijne polijstkorrel) in Elmex Intensive Cleaning wordt het tandoppervlak schoon en glad, waardoor nieuwe plaque zich veel moeilijker kan vormen. Gladgepolijste tanden blijven schoner. Bovendien verhardt Aminfluoride het tandglazuur en vormt het een uitstekende bescherming tegen cariës.

Ideale aanvulling op professionele reiniging door tandarts of mondhygiënist
Tandheelkundigen adviseren regelmatige, professionele reiniging door een tandarts of mondhygiënist. Voor het herstel van de natuurlijke tandkleur en het verwijderen van plaqueresten. Echter, zichtbare verkleuring treedt vaak binnen twee weken na de professionele behandeling weer op. Om de best mogelijke verzorging na de professionele behandeling te waarborgen is er nu Elmex Intensive Cleaning. Mét Aminfluoride, maar zonder conserveringsmiddelen, chemische whiteners en enzymen. Elmex Intensive Cleaning is dus een ideale aanvulling op professionele reiniging.

Werking wetenschappelijk aangetoond
Het unieke polijstbestanddeel in Elmex Intensive Cleaning bestaat uit een silica en alumina met stearinezuur coating. Deze werkstof zorgt voor een heel fijn en uitstekend polijsteffect. De effectiviteit en efficiëntie van Elmex Intensive Cleaning is wetenschappelijk aangetoond. Het reinigingsvermogen is getest in laboratoriumstudies van onderzoeksinstituten in Indiana en Freiburg.
De resultaten laten zien dat Elmex Intensive Cleaning significant beter reinigt en een aantoonbaar beter polijstvermogen heeft dan een normale tandpasta met whitener, die 1 a 2 keer per week gebruikt wordt. De uitstekende producteigenschappen zorgen ervoor dat Elmex Intensive Cleaning een optimale oplossing is voor het behoud van natuurlijk witte tanden en een gezond gebit.

Informatie
Kijk voor meer informatie op www.elmex-intensivecleaning.nl. Elmex Intensive Cleaning is verkrijgbaar bij drogist en supermarkt. Consumentenadviesprijs ¤ 4,29.