www.bisschopshof.nl eerste Nederlands antiquariaat met Ideal & PayPal


Nieuwe website van winkel in het hart van Utrecht met oude boeken, prenten en kaarten

UTRECHT, 20070307 -- Antiquariaat het Bisschopshof biedt vanaf vandaag de mogelijkheid door middel van Ideal & PayPal online te betalen. De website, die enkele jaren geleden van start ging, bood als een van de weinige antiquariaten in Nederland al een uitgebreide online collectie. Gaandeweg groeide het bedrijf, zowel op het web als in de vestigingsplaats in de Utrechtse binnenstad en ontstond de behoefte aan veilig betalen via de website. Het Bisschopshof is het eerste Nederlandse antiquariaat dat in deze behoefte voorziet.

Het Bisschopshof is reeds 34 jaar een betrouwbaar adres voor een origineel, historisch een relatiegeschenk of afscheidscadeau. Vele bedrijven, liefhebbers, toeristen en mensen die een leuk cadeau zoeken hebben het unieke antiquariaat de afgelopen jaren gevonden.

"Wij wilden onze trouwe klanten in het tijdperk van het Internet beter bedienen," vertelt antiquaar Mathijs Kervezee. "Ook de antiquaar moet met de tijd mee. en
de veilige online betalingssystemen waren dus ook geen moeilijke keuze. De klant kan zo direct betalen en het de volgende dag in huis hebben."

Antiquariaat het Bisschopshof is daarnaast constant bezig met de collectie uit te breiden, het Bisschopshof heeft inmiddels meer dan 2000 items op de website staan, wat slechts een deel van de collectie is. in de winkel zelf, in het centrum van Utrecht, nabij de Domtoren, is een nog veel grotere collectie te bewonderen.

www.bisschopshof.nl