Horloge Jack Bauer nu ook in titanium uitvoering


DRIEBERGEN, 20070307 -- Het horloge dat door Jack Bauer wordt gedragen in de serie "24", de Black Hawk, is nu ook verkrijgbaar in een titanium uitvoering. Het horloge weegt ongeveer de helft minder dan de standaard Black Hawk en is oersterk en comfortabel.

Jack Bauer, gespeeld door acteur Kiefer Sutherland, werkt voor een geheime organisatie die de VS moeten beschermen tegen terroristische aanslagen. Bauer draagt sinds het tweede seizoen van de serie het Black Hawk horloge, voorzien van een (optionele) onverwoestbare nylon velcro band.

De Hawks zijn uitgerust met een interne en felle externe verlichting. Het horloge is voorzien van een krachtige lithium-ion batterij en kan eenvoudig worden opgeladen met behulp van de bijgeleverde elektromagnetische oplader. Voor uitgebreide productinformatie zie www.24watch.nl/product_info.php?cPath=33&products_id=90&.

De MTM Special Ops horloges worden exclusief via internet verkocht en zijn niet in de winkel verkrijgbaar. De Black Hawk kost EUR 459,- en de Black Hawk Titanium EUR 559,-.

Highres foto's: www.timetraders.nl/pers

Voor aanvullende informatie:

Time Traders BV
Ivo Vis (marketing manager)
T: +31(0)343 520 533
E: ivo@timetraders.nl





Time Traders BV