MOJO Concerts, Delft, 12 december 2006

Tim Finn treedt op in Muziekcentrum Vredenburg

Op donderdag 8 maart 2007 geeft Tim Finn een concert in Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht. De voorverkoop van dit concert begint zaterdag aanstaande om 10.00 uur.

De uit Nieuw Zeeland afkomstige Tim Finn deed voor het eerst van zich spreken in de jaren '70 met zijn band Split Enz; een band die met zijn eclectische muziekstijl door de jaren heen wereldwijd een behoorlijke fanbase wist op te bouwen. In 1983 bracht hij zijn eerste solo-album uit en het succes daarvan, mede dankzij de hit 'Friction Too Much Fiction' leidde uiteindelijk tot het einde van Split Enz. Sindsdien heeft Tim Finn nog een behoorlijk aantal albums afgeleverd, al dan niet samen met jongere broer Neil in Crowded House en The Finn Brothers. Zijn meest recente wapenfeit is het dit jaar verschenen album 'Imaginary Kindom', dat bijzonder positief is ontvangen.

De vorige keer dat Tim Finn in Nederland optrad, was in juni 2005. Toen speelde hij samen met Neil in de Groningse Oosterpoort en in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

TIM FINN
Donderdag 8 maart
Muziekcentrum Vredenburg - Utrecht
Entree: EUR 32,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.15 uur

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, AUB Ticketshop, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa Vredenburg.