3FM dj's delen lief en leed met TED


AMSTERDAM, 20070308 -- De dj's van 3FM schrijven vanaf deze week elke donderdag een column in TED en gunnen zo een blik achter de schermen van 's lands mooiste radiostation. Vermaarde 3FM dj's als Michiel Veenstra, Edwin Diergaarde, Paul Rabbering en Coen Swijnenberg zijn bereid alles met de TED-lezers te delen.

Giel Beelen bijt het spits af en geeft toe dat het nog heel wat moeite kostte om zijn column bij de TED-redactie te krijgen. Zijn GielMobiel was vlak voor de deadline aan diggelen geslagen en zijn laptop spoorloos verdwenen. "Ik kon, als ware ik Britney Spears, de haren wel uit m'n hoofd trekken!" aldus Giel. "Ik nam me voor om medium Matthijs van Nieuwkerk bij De Wereld Draait Door schaamteloos te misbruiken voor een oproep."

Of Matthijs Giel nog van dienst kon zijn, lees je in de eerste 3FM-column in de TED van donderdag 8 maart of op www.ted.nl

OVER TED
TED Media levert nieuws en online diensten voor en door jongeren. Hieronder vallen TED, de eerste gratis jongerenkrant van Nederland, de spraakmakende website TED.nl en desnackbar.nl, een online dating service. TED heeft een internationaal netwerk van jonge nieuwsmakers om wekelijks content in de vorm van tekst, beeld en video aan te leveren.
www.ted.nl





TED Media