Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

VOOR PATAGONIË EN PERU, ZANZIBAR EN ZIMBABWE.EERST NAAR MAARSSEN

KOM NAAR DE LAATSTE INFORMATIEDAG VAN SUMMUM REIZEN

Amsterdam, maart 2007 - Op 10 maart 2007 organiseert Summum Reizen, de naam achter groepsrondreizen naar unieke bestemmingen, in Maarssen de laatste van een reeks succesvolle informatiedagen. Ook is Summum met een stand aanwezig op verschillende beurzen in Amsterdam en Utrecht. Zó kan iedereen zich in eigen land optimaal voorbereiden op de reis naar een verre Summum bestemming. Jiri Moonen, manager: "Hiermee geven wij ruim baan aan een goede, inspirerende voorbereiding van je vakantie. Onze nieuwe slogan 'Je ziet meer met Summum Reizen' begint dus al vóór vertrek!"

Gratis naar Informatiedag in Pim Jacobs Theater
Voorpret, beleving en informatieverstrekking staan centraal op de informatiedag in het Pim Jacobs Theater in Maarssen. Bezoekers, voor wie het entree gratis is, krijgen een volle dag lang, vaak met parallel programma's in twee zalen, informatie over Summum Reizen. Alles in een omgeving die garant staat voor een intense beleving van het product. De audiovisuele presentaties van de deskundigen van Summum Reizen komen zo extra tot hun recht; het publiek krijgt belevenissen te zien die hen naar reisbestemmingen van China tot Cuba voeren en van Brazilië tot India en Tanzania. Aanwezige landendeskundigen en reisbegeleiders van Summum Reizen geven toelichting en antwoord op alle mogelijke vragen. Aanmelden kan snel en gemakkelijk via www.summum.nl.

Summum Reizen aanwezig op ZIN dé beurs
Van 6 tot en met 11 maart 2007 wordt de Parkhal van de RAI omgetoverd tot het Mekka voor de actieve ervaren consument. Meer dan 200 exposanten presenteren het neusje van de zalm op het gebied van o.a. reizen, wonen, financiën, culinair, cultuur en charity. De beurs is dinsdag t/m donderdag geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 22.00 uur en in het weekend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Toegangskaarten kosten E15,-. Summum is op deze beurs te vinden in standnummer 64.

Summum Reizen biedt een bijzonder veelzijdig, gevarieerd en betaalbaar aanbod van comfortabele groepsrondreizen naar bestemmingen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Het is een organisatie van en voor mensen met een passie voor reizen, het ontdekken van al het moois dat onze wereld te bieden heeft en het actief beleven van andere culturen. Wie op zoek is naar een afwisselende en betaalbare groepsrondreis vindt bij Summum Reizen ongetwijfeld iets van zijn gading. Je ziet meer met Summum Reizen. Zie ook www.summum.nl.