Ingezonden persbericht


Amsterdam 9 maart, 2007
PERSBERICHT
Seks verkoopt nog steeds

In deze uitzending van Boter, Kaas en Eieren zijn Senay Özdemir (hoofdredacteur e-glossy Sen) en Victoria Koblenko (actrice en ambassadeur Derde Kamer) te gast. Zaterdag 10 maart discussiëren zij onder andere over de vrouw als lustobject. Volgens een Amerikaans rapport zou dit niet goed zijn voor de fysieke en mentale ontwikkeling van jonge vrouwen.

Victoria Koblenko: 'Ik heb tot op zekere hoogte een beetje medelijden met die jonge meisjes. Het lijkt kennelijk 't enige te zijn wat zij te bieden hebben om erkenning en bekendheid te verwerven. Dat zij in hun weg op deze leeftijd nog nooit iemand hebben gehad die ze heeft wijsgemaakt dat ze meer in huis hebben dan dit...’.

Senay Özdemir: 'Er is niks mis mee om bijvoorbeeld mee te doen aan een modellenwedstrijd maar op de een of andere manier lijkt het alsof ze de weg kwijt zijn om aandacht te krijgen voor hun zijn, waardoor ze verder worden gedreven in wat ze eigenlijk willen...’.

Ook discussiëren zij over ontwikkelingshulp. De goede doelen industrie draait op volle toeren, maar is de hulp aan arme landen wel zinvol? Onder leiding van Guilly Koster gaan de gasten in Boter, Kaas en Eieren de discussie aan over onderwerpen, die in het teken staan van de nieuwe Nederlandse samenleving. Met BKE houdt Mtnl maatschappelijke ontwikkelingen tegen het licht vanuit een gekleurd perspectief. Boter, Kaas en Eieren is een programma van Multiculturele Televisie Nederland (Mtnl) in samenwerking met de RVU. Boter, Kaas en Eieren is iedere zaterdagmiddag te zien om 15.05 uur op Nederland 2. BKE is ook te zien op www.boterkaaseneieren.tv of www.uitzendinggemist.nl.

EINDE PERSBERICHT