Engels sfeertje proeven op lifestylebeurs British CARS & Lifestyle


Nederlands grootste speciaalzaak voor producten uit UK

ROSMALEN, 20070125 -- ROSMALEN - In het weekend van 10 en 11 maart 2007 ademt Noord-Brabant weer één en al Groot-Brittannië. British CARS & Lifestyle is niet alleen Nederlands grootste, maar ook het meest gezellige evenement voor liefhebbers van Groot-Brittannië en de landelijke levenswijze! `British Best' komt voor het 16e jaar samen in het Autotron in Rosmalen waar liefhebbers van Engelse auto's en -levensstijl hun hart op kunnen halen aan Britse romantiek en gezelligheid.

British CARS & Lifestyle is een uniek evenement voor mensen die Burberry, Wedgwood, Dubarry, Burlington, Guinness en Ballantines net zo belangrijk vinden als Jaguar, Aston Martin, Mini, Austin Healey en Rolls-Royce! Met ruim 200 standhouders en volop entertainment biedt geen beurs of winkel in Nederland de Anglofiel zo'n verscheidenheid aan producten uit het Verenigd Koninkrijk.

British Lifestyle - het echte leven!
De trouwe bezoeker weet waarvoor hij komt en wat hij op de beurs kan verwachten. Zijn levenswijze! Mooie auto's met veel glimmend chroom en notenhout, en een massa aan typisch Britse producten die het leven gezellig maken. De bezoeker kan op de beurs kennis maken met ruim 200 standhouders, dè echte UK-specialisten; importeurs, leveranciers en merkenclubs van Engelse auto's, onderdelen en toebehoren - en natuurlijk van `British lifestyle' producten uitgesplitst naar vier hoofdthema's: Home & Garden, Clothing, Food & drinks en Travel. Een breed scala van producten wordt te koop aangeboden: Antiek, huis- en tuindecoraties, kleding, sieraden, tafellinnen, boekenkasten, lederen fauteuils, meubels, tafelzilver, serviezen, stoffen, huisraad, handgemaakte schoenen, laarzen, golfclubs, whisky, marmelade, delicatessen, toerisme.

Glimmend chroom en notenhout
Typerend voor Britse automobielen is het vele blinkende chroom, het notenhouten dashboard en het welruikende leren interieur van wie kent ze niet: Rolls Royce, Bentley, Jaguar, Daimler, Morgan, Aston Martin, Triumph en MG. Vele klassiekers, van een snoezige betaalbare Mini tot aan een statige `onbetaalbare' Bentley, staan te koop op de beurs. Daarnaast bieden standhouders met onderdelen en toebehoren en de vele deelnemende merkenclubs de gelegenheid om alles te weten te komen over de koop of onderhoud van een Morris, Rover, Landrover of Wolseley.

Engels sfeertje proeven
Sfeer is het grote succes achter British CARS & Lifestyle. Bezoekers zijn gelijkgestemd: groene jas, geruite pet, gek op tradities en de cultuur van de U.K. `Ladies en Gentlemen' vermaken zich tussen de vele stands, laten zich informeren over Groot-Brittannië, kopen of genieten van een Engelse klassieker en/of typische Britse producten en proeven de veelal home-made producten en gerechten uit de traditionele Britse keuken. In de Pub drinkt men Guinness of een cuppa tea en de diverse bands spelen Iers, Schots, Celtic of Engels.

Beleef Groot-Brittannië, bezoek British CARS & Lifestyle! Nederlands grootste speciaalzaak voor producten uit het Verenigd Koninkrijk. Een beurs voor man én vrouw !

British CARS & Lifestyle is geopend op zaterdag 10 en zondag 11 maart van 10.00 tot 18.00 uur. Rosmalen - Autotron. Info: www.britishbest.nl, 035 - 6836 990





Ingezonden persbericht