Waterschap Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden


Informatieavond watergebiedsplan tussen Kromme Rijn en Amsterdam-Rijnkanaal 11 april

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden organiseert op woensdag 11 april 2007 een informatieavond over het watergebiedsplan voor het gebied tussen Kromme Rijn en Amsterdam-Rijnkanaal. Wij nodigen u uit met ons in gesprek te gaan over dit watergebiedsplan in De Roskam, Plein 25 in Houten. De avond duurt van 20.00 tot 22.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur.

Meepraten over waterbeheer

Tijdens deze avond willen we vooral met u praten over de koers die we willen gaan varen met dit watergebiedsplan. Ook geven we aan hoe we de knelpunten in het watersysteem die we op de eerste gebiedsavond in mei vorig jaar hebben geïnventariseerd, kunnen oplossen. Verder willen we graag van u horen hoe we de waterpeilen kunnen optimaliseren. Tijdens deze avond is er volop gelegenheid om met het waterschap in discussie te gaan.
Wilt u meepraten over het waterbeheer in dit gebied? Kom dan op woensdag 11 april naar de informatieavond in Houten!

Meer informatie?

Voorafgaand aan de gebiedsavond verschijnt de derde nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief kunt u vanaf begin april downloaden van onze site. Meer informatie over het watergebiedsplan vindt u op onze website onder Beleid en plannen. U kunt ook mailen met de projectleider, Renier Koenraadt, e-mail: koenraadt.r@hdsr.nl of bellen met het secretariaat van de sector Strategie en Plannen, tel. (030) 634 59 12. Houten, 28 maart 2007