Politie Zeeland


---

W-722-2007 Dodelijk ongeval in Biggekerke
Vanmiddag rond 13.52 uur heeft een dodelijk verkeersongeval plaatsgevonden op de Kaasboerweg in Biggekerke.
Een 85-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed over voornoemde weg. In dezelfde rijrichting (van Biggekerke naar Meliskerke) reed een 76-jarige fietsster uit de gemeente Veere. Door onbekende oorzaak kwamen beiden met elkaar in aanraking en de fietsster is ten val gekomen op het wegdek. De 76-jarige vrouw overleed ter plaatse. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend. De 85-jarige man is overgebracht naar het politiebureau voor het afleggen van een verklaring, nadat dit gebeurd was is de man weer in vrijheid gesteld. Op de plaats van het ongeluk heeft de man een blaastest moeten afleggen, maar van alcoholgebruik was geen sprake.

O-723-2007 Mishandeling in Goes
Vannacht tussen 2.15 en 2.45 uur is een 25-jarige man uit de gemeente Borsele mishandeld op de parkeerplaats aan het Kolveniershof in Goes.
De man was wezen stappen met een paar vrienden. Nadat ze een hapje gegeten hadden liepen ze gedrieen naar hun auto die op het Kolveniershof geparkeerd stond. In de Wijngaardstraat passeerden zij drie andere mannen. Ineens werd er door de drie onbekenden agressief gereageerd naar het groepje vrienden. De drie onbekenden bleef achter de drie 'stappers' aanlopen tot aan de parkeerplaats. Een van de Borselse mannen ging staan bellen en werd op een gegeven moment belaagd door een van de onbekende mannen. Hij kreeg een klap in zijn gezicht. De 25-jarige man wilde zijn maatje ontzetten en hem meenemen naar de auto om weg te kunnen gaan. Hij kreeg toen ook een klap in zijn gezicht, maar reageerde hier niet op en liep naar de auto. Toen hij bij de auto was draaide hij zich nog een keer om en toen zag hij een fiets door de lucht vliegen die zijn richting op kwam. De 25-jarige kreeg de fiets tegen zijn hoofd en liep hierdoor een gebroken neus op. De man heeft zich bij de huisartsenpost onder behandeling moeten stellen. Een signalement van de drie daders is: alle drie tussen de 17 en de 19 jaar oud, alle drie blank, de jongen die de klappen heeft uitgedeeld had blond stekeltjeshaar en een stevig postuur. Hij droeg een 'Nickelson'jack en was ongeveer 1.75 meter lang. De andere twee jongens hadden donker kort haar en droegen donkere kleding.


---- --