Gemeente Harlingen

Congres financien voor sportverenigingen
13-2-2007
Het breedtesportproject Foarset organiseert samen met SPORT Fryslân en het breedtesport-project Impuls dit jaar voor de eerste keer in Friesland een congres over financiën voor sportverenigingen, bestaande uit een zestal workshops én een informatiemarkt. De gemeente Harlingen maakt het mogelijk dat de sportverenigingen uit onze gemeente geheel kosteloos kunnen deelnemen.
Hierbij nodigen wij sportverenigingen in de gemeente Harlingen van harte uit voor het congres financiën voor sportverenigingen op maandagavond 12 maart 2007 in het Marne College te Bolsward! Er zijn onderwerpen gekozen die veel sportverenigingen zullen aanspreken namelijk sponsoring, subsidies, fundraising, het belonen van vrijwilligers en aansprakelijkheid.
Belangstellenden kunnen zich inschrijven via de website www.sportfryslan.nl/foarset of door het invullen van het aanmeldingsformulier. Dit aanmeldingsformulier hebben alle secretariaten van sportverenigingen inmiddels via de post ontvangen. Wanneer u met meerdere personen aan het congres wilt deelnemen dan kunt u een kopieën maken van het betreffende formulier. Daarnaast bieden wij u een warm buffet aan.
Het aanmeldingsformulier dient u, in verband met de noodzakelijke organisatie en planning vóór 25 februari 2007 in te sturen. Hierna krijgt u een bevestiging. Uw inschrijving is na bevestiging definitief.
Vragen?
Neem dan contact op met Pieter Bult, verenigingsconsulent Breedtesportproject Foarset via telefoon 0517-380178 (b.g.g. 06-52547933).