Gemeente Heerenveen

Congres financiën voor sportverenigingen

De breedtesportprojecten Impuls en Foarset organiseren in samenwerking met SPORT Fryslân dit jaar voor de eerste keer in Friesland een congres over financiën voor sportverenigingen, bestaande uit een zestal workshops én een informatiemarkt. De gemeente Heerenveen maakt het mogelijk dat de sportverenigingen uit deze gemeente geheel kosteloos kunnen deelnemen.

Hierbij nodigen wij sportverenigingen in de gemeente Heerenveen van harte uit voor het congres financiën voor sportverenigingen op maandagavond 12 maart 2007 in het Marne College te Bolsward! Er zijn onderwerpen gekozen die veel sportverenigingen zullen aanspreken, namelijk sponsoring, subsidies, begroten, fundraising, het belonen van vrijwilligers en aansprakelijkheid.

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via de website www.sportfryslan.nl/foarset of door het invullen van het aanmeldingsformulier dat alle secretariaten van sportverenigingen inmiddels via de post hebben ontvangen. Wanneer u meerdere personen wilt aangeven dan kunt u kopieën maken van het betreffende formulier. Daarnaast is de gelegenheid om door middel van een lopend buffet een warme maaltijd te nuttigen. Deze maaltijd wordt u door de organisatie aangeboden.

Het aanmeldingsformulier dient u, in verband met de noodzakelijke organisatie en planning vóór 25 februari 2007 in te sturen. Hierna krijgt u een bevestiging. Uw inschrijving is na bevestiging definitief.

Vragen?
Neem dan contact op met Irene Bok (06-51572842) of met Rinse Bleeker (06-51574471), verenigingsconsulenten Breedtesportproject Impuls of neem contact op met John Speelman van de gemeente Heerenveen (0513 - 617537)