Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Actieweek Stadstoezicht in Vreewijk: 12-19 maart

Van maandag 12 t/m vrijdag 16 maart gaat Stadstoezicht extra toezien op de regels voor hondenbeleid in Vreewijk.

Voorlichting
Medewerkers van Stadstoezicht en de Hondenbrigade spreken hondenbezitters dan aan, geven voorlichting en delen boetes uit als de regels worden overtreden.

Kinderen
In de loop van de week lopen ook kinderen, onder begeleiding van medewerkers van Thuis op Straat met de handhavers mee. Ook zij zullen de hondenbezitters aanspreken. Daarnaast letten milieucontroleurs van Stadstoezicht extra op verkeerd aangeboden huisvuil en vuil naast containers.

Opknapbeurt
Ook andere diensten doen deze week extra hun best. Het Buurtserviceteam gaat vervuiling op straat te lijf en medewerkers van de Werf Feijenoord geven een aantal straten in Vreewijk een opknapbeurt.

Startschot
Op maandag 12 maart geeft portefeuillehouder Robbert Baruch (Buitenruimte) het startschot voor deze actieweek. Dit vindt om 10.00 uur plaats op het Brinkplein. Bewoners zijn van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Op vrijdag 16 maart wordt de actieweek afgesloten met een borrel in buurtcentrum De Brink aan de Dreef 71.

Informatie
Voor informatie over deze actieweek kunt u contact opnemen met Okach Bouchtaoui, wijkregisseur Vreewijk. Hij is bereikbaar van maandag t/m vrijdag op het telefoonnummer (010) 291 60 93.

(foto: Milieucontroleurs van Stadstoezicht.)