Provincie Utrecht

aan Esscherrotonde in Baarn

Onderhoudswerk aan Esscherrotonde in Baarn

7-3-2007 -

Vanaf maandag 12 maart t/m vrijdag 23 maart voert de provincie Utrecht onderhoudswerkzaamheden uit aan de Esscherrotonde, gelegen in de provinciale weg N221 in de gemeente Baarn. De werkzaamheden worden verricht buiten de spitsperioden. Tijdens de werkzaamheden moet het verkeer rekening houden met mogelijke vertraging.

Werkzaamheden

De werkzaamheden vinden plaats in het eiland van de rotonde. De bestaande verharding wordt vervangen door nieuwe onderhoudsvriendelijke bestrating . Daarnaast worden voorbereidingen getroffen voor het aanbrengen van beplanting.

Gevolgen voor het verkeer
De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen buiten de spitsperioden en wel tussen 09:00 's ochtends en 15:30 uur 's middags. Tijdens de werkzaamheden is er voor het verkeer komend vanuit de zijwegen (Oude Amsterdamsestraatweg, Drakenburgerweg en ingang Groeneveld) slechts één rijstrook beschikbaar (in plaats van twee). Dit kan enige vertraging tot gevolg hebben.

Nadere informatie
Voor nadere informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer H.J.M. van der Poel van de provincie Utrecht, tel. (030) 698 06 46, bereikbaar op werkdagen tussen 07:00 en 16:30 uur.

Meer informatie: Clara van Foreest, telefoon (030) 258 33 19