Ierland zet Inpakken en Wegwezen.nl op groen

In de maand maart staat de reiswebsite Inpakken en Wegwezen.nl in het teken van het vakantieland Ierland, met name de regio Noordwest Ierland. Op Inpakken en Wegwezen.nl kan een online quiz gespeeld worden en er is een uitgebreide informatiepagina over Ierland beschikbaar, gecombineerd met online boekbare aanbiedingen. Zelfs de achtergrondkleur en het logo van Inpakken en Wegwezen.nl zijn tijdelijk aangepast aan 'Het land van de maand'.

'Land van de Maand'
In overleg met het Verkeersbureau Ierland heeft Inpakken en Wegwezen.nl deze interactieve 'Land van de Maand' campagne ontworpen. 'Het doel van deze campagne is om de bezoekers van Inpakken en Wegwezen.nl actief in contact te brengen met de mogelijkheden van vakantieland Ierland, aldus de heer Walsch, directeur van het Verkeersbureau Ierland in Amsterdam. Door mee te doen met de online quiz leren de deelnemers iets over de cultuur en het landschap van Ierland. Binnen een week hebben ruim 2000 mensen de online quiz gespeeld.

Inpakken en Wegwezen.nl
Inpakken en Wegwezen.nl is met haar website en nieuwsbrief de grootste onafhankelijke uitgever van reisaanbiedingen in Nederland. Met meer dan 500.000 bezoekers per maand is de website een interessant platform om vakantiebestemmingen onder de aandacht te brengen. 'Na een campagne voor Curacao is dit de tweede keer dat een maand lang een land centraal staat binnen onze website. Gezien de respons van onze bezoekers en de deelnemende landen zullen we dit soort campagnes zeker vaker gaan doen, aldus Marcel Beemsterboer, directeur van Inpakken en Wegwezen.nl.

Ierland
Ierland is een vakantiebestemming waar van alles te beleven is, echter bij veel vakantiegangers nog onbekend. Ierland biedt als vakantiebestemming vele mogelijkheden. U kunt hier genieten van een ongerepte natuur, oude steden en een unieke gastvrije Ierse cultuur.

Noordwest Ierland en Inpakken en Wegwezen.nl
Naast veel informatie over Ierland, wordt er in de campagne dieper ingegaan op Noordwest Ierland. Een prachtige streek met sfeervolle steden en dorpen, uitgestrekte kustlijnen en een groot cultureel erfgoed. Het achterland is hier groen met prachtige landschappen en ongerepte meren. Dankzij een samenwerking met diverse touroperators zijn er vele aantrekkelijke aanbiedingen naar Noordwest Ierland op de website te vinden.

Meer informatie:
Ierland: www.ierland.nl
Quiz Ierland: www.inpakkenenwegwezen.nl


-----------


Noot voor de redactie (