Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CRM RESULTANTS BOUWT LEIDENDE POSITIE
IN ONDERWIJS VERDER UIT

Utrecht, 12 maart 2007

In de eerste twee maanden van 2007 heeft Microsoft CRM leverancier CRM RESULTANTS haar positie in de onderwijsmarkt verder verstevigd, door opdrachten te verwerven bij de twee grootste onderwijsinstellingen van ons land, en door de lancering van een op CRM gebaseerd systeem voor het beheren van de relaties met alumni (oud-studenten).

Van ROC van Amsterdam kreeg CRM Resultants de opdracht om in vervolg op het eind vorig jaar uitgevoerde vooronderzoek, over te gaan tot de ROC-brede implementatie van relatiebeheer, stagemanagement en contractonderwijs in Microsoft Dynamics CRM. Bij Hogeschool InHolland is gestart met een pre-pilot traject, waarin onderzocht wordt of en op welke wijze Microsoft CRM het beste bij deze grootste onderwijsinstelling van Nederland uitgerold wordt. In beide trajecten zal worden uitgegaan van de templates van CRM Resultants voor Microsoft Dynamics CRM, waarin veel processen die van belang zijn voor de bedrijfsvoering in onderwijsorganisaties reeds ingericht zijn. Momenteel bestaan er templates voor Relatiebeheer, Stagemanagement, Contractonderwijs, 2e Lijns Begeleiding, Informatievoorziening en Instroommanagement.

Vandaag heeft CRM Resultants op een door Microsoft georganiseerd seminar aangekondigd deze templates uit te breiden met een systeem voor het beheren van relaties met alumni (oud-studenten). Doordat in dit template niet alleen gebruik wordt gemaakt van Microsoft CRM, maar ook van de Sharepoint portal technologie, wordt het voor instellingen die deze template gaan inzetten mogelijk gemaakt om Community-vorming rondom de alumni te faciliteren. Deze nieuwe template, door CRM Resultants gedoopt tot Alumni Community System (ACS), zal als eerste als pilot worden ingezet bij Hogechool inHolland en Artez Hogeschool voor de Kunsten.

Meer informatie over CRM Resultants, de onderwijstemplates voor Microsoft CRM en het Alumni Community System, is te vinden op:

www.crm-resultants.nl/onderwijsinstellingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
CRM Resultants
Seinstraat 18
1225 DA Hilversum
Tel. 035 - 6460480