KNHS


Selectiewedstrijden KNHS Kampioenschappen ZZ-Licht, ZZ-Zwaar en Lichte Tour bekend
12 maart 2007

ERMELO De KNHS Kampioenschappen in de klasse ZZ-Licht, ZZ-Zwaar en Lichte Tour vinden dit jaar weer plaats op de terreinen aan de Karpendonkse Plas in Eindhoven. De kampioenschappen worden verreden van 17 tot en met 20 mei, gelijktijdig met de Nederlandse Kampioenschappen Dressuur voor senioren, young riders en junioren. De selectiewedstrijden voor de KNHS Kampioenschappen ZZ-Licht, ZZ-Zwaar en Lichte Tour vinden plaats op 14 en 15 april in het Brabantse Schaijk en op 28 & 29 april in het Gelderse Kootwijk.

Halve Finale:
Op 6 mei vindt de halve finale plaats in Almelo (Overijssel). Om voor deelname aan de halve finale in aanmerking te komen, moet deelgenomen worden aan beide selectiewedstrijden. Van de vier te verrijden proeven tellen de drie hoogste resultaten. De beste 25 combinaties uit de klasse ZZ-Licht en de klasse ZZ-Zwaar plaatsen zich voor de halve finale. In de Lichte Tour mogen de beste 30 combinaties uit de lichte tour naar de halve finale.

Finale:
Naar aanleiding van het resultaat van de halve finale gaan de 16 beste combinaties uit de klasse ZZ-Licht en de klasse ZZ-Zwaar en de beste 20 combinaties uit de Lichte Tour door naar de KNHS Kampioenschappen in Eindhoven.

Inschrijven
Inschrijven voor de selectiewedstrijden kan via het digitale inschrijfsysteem op de website van de KNHS. De inschrijving voor de eerste selectiewedstrijd sluit op 31 maart; inschrijven voor de tweede selectiewedstrijd kan tot 13 april.


1e selectiewedstrijd:
14 & 15 april 2007: Schaijk, Stal Swanenberg

2e selectiewedstrijd:
28 & 29 april 2007: Kootwijk, Hippisch Centrum van den Hoorn Halve finale
6 mei 2007: Almelo, Manege de Bosrand
Finale
17 t/m 20 mei 2007: Eindhoven, KNHS Kampioenschap Dressuur

Meer informatie, selectieprocedure en inschrijven klik hier