Ingezonden persbericht


Infosecurity.be 2007: Stonesoft presenteert StoneGate oplossing

21-22 maart 2007, Brussel, België

Stand E018 (partner stand met Logix Belux)

Ontdek tijdens demonstraties deze all-in-one oplossing die beveiliging, firewall clustering, load balancing, Multi-Link technologie en Business Continuity ondersteunt

Brussel, België, 12 maart 2007 - Stonesoft, een innovatieve leverancier van oplossingen voor geïntegreerde netwerkbeveiliging en Business Continuity, zal aanwezig zijn op de Belgische editie van de beurs Infosecurity, de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor ICT professionals. Het bedrijf zal er haar StoneGate platform presenteren.

Stonesoft's veiligheidsplatform StoneGate is bestemd voor bedrijven waarvoor veiligheid en hoge beschikbaarheid vitaal zijn en die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke oplossing. Het brengt in één platform een firewall, een VPN en een IPS sensor samen. Dankzij het geïntegreerde en gecentraliseerde beheer door het StoneGate Management Center (SMC) zijn beheerders in staat alles op afstand te besturen vanuit één unieke intuïtieve oplossing. StoneGate bevat standaard: firewall clustering, load balancing en Stonesoft's gepatenteerde Multi-Link technologie. Deze laatste garandeert de continue beschikbaarheid van toegang tot applicaties via VPN tunnels die bestand zijn tegen storingen. StoneGate is beschikbaar in de vorm van toestellen of softwareoplossingen die compatibel zijn met een breed gamma van bestaande hardware platformen.

Indien u graag Léonard Dahan, Algemeen Directeur Benelux en Frankrijk, ontmoet of meer te weten komt over de StoneGate oplossing, neem dan contact op met Barbara Bufkens per telefoon: +33 1 55 02 14 61 of per email: b.bufkens@open2europe.com .

Over Stonesoft

Stonesoft Corporation is een innovatieve leverancier van oplossingen voor geïntegreerde netwerkbeveiliging en Business Continuity. Het aanbod van Stonesoft beantwoordt perfect aan de eisen van grote en middelgrote ondernemingen die een netwerkbeveiliging van hoge kwaliteit verwachten, een hoge beschikbaarheid van de communicatie vereisen, met een lage TCO, een optimale prijs-kwaliteitverhouding en de beste 'Return On Investment' (ROI). De oplossing StoneGate(TM) Security Platform bestaat uit een firewall, een VPN en een IPS beschikbaar als centraal beheerde appliance of als open-server software voor multi-site bedrijven. Stonesoft Corporation, opgericht in 1990, is een internationale groep, beursgenoteerd in Finland (HEX: SFT1V), met haar wereldwijde hoofdzetel in Helsinki (Finland), haar Amerikaanse zetel in Atlanta (Georgia, VS) en haar Aziatische zetel in Singapore. De kantoren van Stonesoft Frankrijk zijn gevestigd in Parijs en het R&D-centrum bevindt zich in Sophia Antipolis bij Nice.

Meer informatie over Stonesoft Corporation, de producten en diensten is te vinden op de website www.stonesoft.com of via de persdienst.

Perscontact

Jan Robijns
Open2Europe
+33 1 55 02 14 69
j.robijns@open2europe.com