Ingezonden persbericht

IBS kiest voor Sterk Werk Communicatie

Nieuwegein/Rotterdam, 12 maart 2007 - IBS heeft zijn PR en mediarelaties bij Sterk Werk Communicatie in Rotterdam ondergebracht. De softwarespecialist heeft hiervoor onlangs een samenwerkingscontract met het PR-bureau ondertekend.

IBS is de nummer 1 in bedrijfssoftware voor middelgrote bedrijven. IBS ontwikkelt en implementeert al 30 jaar bedrijfssoftware voor meer dan 5000 klanten in 40 landen op het gebied van onder meer HRM en Pay Roll, financieel management en supply chain & ERP. IBS Nederland is een 100% dochter van de beursgenoteerde Zweedse IBS Group, marktleider op het gebied van supply chain-software, waarvan het hoofdkantoor in Stockholm is gevestigd.

Sterk Werk is een zelfstandig bureau voor PR en mediarelaties in Rotterdam. Het bureau is vijftien jaar geleden opgericht en werkt onder meer voor Aon Consulting, Interbank, Utimaco, CaptureTech, Unilever, Tri-ennium en Hyperion.

Voor meer informatie over IBS, interviewaanvragen en andere vragen over IBS kunt u contact opnemen met onderstaande personen: IBS
Karin Kuster
T: 030 6026666
E: karin.kuster@ibs.nl

Sterk Werk Communicatie
Désirée van der Jagt
T: 010 4337291
M: 06 41238046
E: desiree.van.der.jagt@sterkwerk.nl