Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

Oegstgeest, 12 maart 2007

Sterk groeiende vraag naar managementtrainingen

Vijf nieuwe trainers starten bij bureau Van Harte & Lingsma

Trainingsbureau Van Harte & Lingsma trekt vijf nieuwe trainers aan om de groeiende vraag naar maatwerk en open trainingen te kunnen beantwoorden. Trainers Esther Blenk, Gert Willem Haasnoot, Paul van Toledo, Thed van den Berg en Rénoud Kroeze zijn allen ruim ervaren in het trainersvak. 'Van Harte & Lingsma kiest met deze mensen voor kwalitatief talent', aldus directeur Hugo-Jan Ruts.

Paul van Toledo (1966) was ruim vijf jaar trainer en programmamanager bij USG People en ontwikkelde / verzorgde holdingbreed commerciële en management- en communicatietrainingen.

Gert Willem Haasnoot (1969) was senior adviseur verandering & ontwikkeling bij Randstad HR Solutions en senior adviseur HRM en verandermanagement bij KPMG. Hij ontwikkelde in beide functies diverse MD- en verandertrajecten en trainingen.

Thed van den Berg (1970) richtte in 2004 NeoSales op en werkte als zelfstandig verkooptrainer en coach. Daarvoor was hij resourcemanager bij Syntegra en accountmanager bij Object Technology.

Rénoud Kroeze (1971) was trainer bij Précon Food Management en ontwikkelde en verzorgde in die hoedanigheid trainingen voor productiemedewerkers, middenkader en MT.

Esther Blenk (1972) was de afgelopen vijf jaar als kerndocent werkzaam bij de Hogeschool te Rotterdam en in die functie verantwoordelijk voor het verzorgen van zelfmanagementtrainingen en het ontwikkelen van trainingen op het gebied van communicatie en loopbaanbegeleiding.

Van Harte & Lingsma heeft de ambitie om nog verder te groeien. Het bureau dan ook op zoek naar meer trainingstalent.

Over Van Harte & Lingsma:
Bureau Van Harte & Lingsma is ruim twintig jaar toonaangevend in het begeleiden van organisaties en mensen door persoonsgerichte trainingen. Van Harte & Lingsma verzorgt trainingen gericht op leiderschap, management en organisatie, communicatie, effectiviteit en inspiratie. Daarnaast levert het bureau maatwerk gericht op veranderprocessen, teamontwikkeling en betrokkenheid. Van Harte & Lingsma scoort ook dit jaar weer hoog in het klanttevredenheidsonderzoek van CEDEO en het imago-onderzoek van het Nidap.

Noot voor de redactie /

Ingezonden persbericht