Aquiline Capital Partners LLC sluit initiale, besloten ......

12.03.2007 / 16:48 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Aquiline capital partners llc

Aquiline capital partners llc

Aquiline Capital Partners LLC sluit initiale, besloten aandelenfonds met een totaal aan kapitaaltoezeggingen van 1,1 miljard dollar

NEW YORK, March 12 /PRNewswire/ --

Aquiline Capital Partners LLC, een in New York gevestigde, besloten aandelenvermogensfirma die investeert in financiële dienstverlening ("Aquiline"), kondigde vandaag de definitieve sluiting aan van zijn aanvangfonds, de Aquiline Financial Services Fund L.P., met 1,1 miljard dollar aan totale kapitaaltoezeggingen.

Aquiline Financial Services Fund L.P. zal worden geïnvesteerd in zeer verschillende bedrijven in de financiële dienstverleningssector over de hele wereld.

"We zijn blij ons aanvangsfonds te hebben gesloten," zegt Jeffrey Greenberg, hoofd management van Aquiline. "De ontvangst bij leidende investeerders geeft erkenning aan de senior professionals van Aquiline op het gebied van investeringen en is een bevestiging van onze benadering te investeren in de financiële dienstverleningssector en een waardering voor de sterke start die we hebben gemaakt."

Over Aquiline Capital Partners LLC

Aquiline is een in New York gevestigde, besloten aandelenvermogensfirma die investeert in risicodragende en dienstverleningsondernemingen in sectoren als eigendoms- en ongevallenverzekeringen, speciale financiering, obligaties, vermogensbeheer, levensverzekeringen en transactieverwerking. Aquiline zoekt steeds naar waardetoevoeging voor zijn portfoliobedrijven door middel van strategische, operationele en financiële begeleiding.

Contact:

Andrew Merrill van Finsbury Group, +1-212-303-7600