Ingezonden persbericht


Proeverij Chileense wijnen

P E R S B E R I C H T

Rotterdam, 30 januari 2007

Op maandag 12 maart 2007 organiseert ProChile Nederland in samenwerking met TOT Public Relations opnieuw een grote overzichtsproeverij van Chileense wijnen voor professionals. Ongeveer 40 producenten en importeurs zullen aan deze 6e editie deelnemen. Cees van Casteren zal tijdens de proeverij op twee verschillende tijdstippen de masterclass Chili & Syrah geven. Het evenement vindt plaats in Madurodam in Den Haag.

Chili Altijd Verrassend

Chili is een spannend wijnland dat, door een combinatie van factoren, wijnen van topformaat levert. De generieke slogan van het land Altijd Verrassend past ook uitstekend bij de Chileense wijnbouw, die enorm dynamisch is. Zo zijn er de laatste jaren enorme ontwikkelingen in de aanplant van wijngaarden en biologische wijnbouw is hier al bijna gemeengoed geworden.

Chili & Syrah

Kom dus naar de overzichtsproeverij en maak kennis met de verrassende, mooie wijnen die Chili te bieden heeft. Wie meer wil weten over de Chileense ontwikkelingen met betrekking tot het druivenras syrah, kan tijdens het evenement de masterclass Chili & Syrah van Cees van Casteren bijwonen. Cees van Casteren is wijnconsultant en -schrijver en heeft Chili in de afgelopen jaren meerdere malen heeft bezocht. Vorig najaar is er tevens een boek over wijnland Chili van zijn hand verschenen.

De proeverij vindt plaats op:

Datum: maandag 12 maart 2007 Locatie: Madurodam in Den Haag Tijd: 13.00 - 17.30 uur

Masterclass: 14.00 en 15.15 uur (duur ongeveer 45 minuten)

Voor meer informatie of uw aanmelding kunt u een e-mail met uw bedrijfsgegevens sturen aan TOT-PR, info@totpr.nl. Wilt u ook een masterclass Chili & Syrah bijwonen, dan dient u dat tevens te vermelden, inclusief uw voorkeur voor het tijdstip (beide presentaties zijn identiek). Let wel: vol = vol.

Kijk op http://www.echile.nl/nl_wijnproef05.htm voor actuele informatie over de proeverij en de deelnemers.