Gemeente Nuth


Uitgifte 4 bouwkavels in uitbreidingsgebied Centrumplan III te Schimmert

De gemeente Nuth gaat op zeer korte termijn 4 bouwkavels uitgeven in het uitbreidingsgebied Centrumplan III te Schimmert.

Het betreft 4 kavels variërend in grootte van circa 453 tot 605 vierkante meter. De bouwkavels zijn alle 4 bestemd voor de bouw van één vrijstaande woning.

Een informatiebrochure over de uitgifte van de bouwkavels kunt u downloaden via onze website; www.nuth.nl onder de rubriek Nuth in beeld of aanvragen via het algemeen nummer van het gemeentehuis, 045-5659100.

Indien u interesse heeft in het verkrijgen van een bouwkavel kunt u het inschrijfformulier (te downloaden via www.nuth.nl of in te vullen via het inschrijfformulier uit de brochure) ingevuld en aangetekend versturen van 14 t/m 27 maart 2007 naar;

Notaris mr. M.H.M. Bemelmans

Valkenburgerweg 20

6361 EC NUTH

Het is van groot belang dat binnen bovengenoemde termijn uw inschrijvingsformulier bij de notaris geregistreerd is. Inschrijvingen met een poststempel van na 27 maart 2007 worden niet meer aanvaard.

Uiterlijk binnen twee weken volgende op de uiterlijke datum van inschrijving (verzenden 27 maart 2007, uiterlijke datum ontvangst notaris 28 maart 2007) zal door de notaris de trekking geschieden ter vaststelling van de volgorde waarop kandidaat-kopers benaderd worden voor het nemen van een optie.

Mocht u interesse hebben in een bouwkavel, download de brochure via internet of vraag de brochure aan. We hebben getracht zoveel mogelijk informatie in de brochure te vermelden. Mocht u nog vragen hebben, kunt u dit altijd kenbaar maken via info@nuth.nl of bellen met het algemeen nummer 045-5659100.