Recruitmentscan: direct inzicht in werving personeel

12.03.2007 / 09:11 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Reed business information

Reed business information

Recruitmentscan: direct inzicht in werving personeel

Den haag, 12 maart 2007 - Werkgevers hebben in een krappe arbeidsmarkt behoefte aan gedegen ken- en stuurgetallen om hun recruitment te verbeteren. P&Oactueel - nieuwsportal voor P&O-professionals - lanceert daarom de Recruitmentscan, een online tool waarmee organisaties snel inzicht krijgen in hun prestaties op het gebied van werving en selectie van personeel.

De scan geeft werkgevers, managers, recruiters en P&O'ers binnen een half uur antwoord op vragen als: hoeveel geld moeten we uitgeven aan recruitment? Zijn onze uitgaven aan recruitment marktconform? En hoeveel tijd kost het om in de huidige arbeidsmarkt iemand aan te nemen binnen onze sector?

Na het invullen van een vragenlijst (anoniem) ontvangt de werkgever een uitgebreid benchmarkrapport waarmee de prestaties van de eigen organisatie vergeleken kunnen worden met branchegenoten.

De data kan helpen bij het opstellen van een recruitmentplan voor het komende jaar en het verder professionaliseren van bedrijf of organisatie op het gebied van werving en selectie.

Het invullen van de Recruitmentscan is kosteloos.

www.penoactueel.nl

www.recruitmentscan.nl

De Recruitmentscan is een initiatief van P&Oactueel, in samenwerking met de Intelligence Group, Compagnon en adviesbureau Dijkstra.

Meer informatie:

Stefan Tibben, hoofdredacteur P&Oactueel, Tel. 070-4415214 / 06-23910879 / stefantibben@penoactueel.nl

Hans Hoekstra, Intelligence Group,

Tel. 010-2809010