Ingezonden persbericht



Persbericht

Partnership www.taarten.nl en banketbakkersgilde Heerlijk & Heerlijk

Vanaf heden is het voor consumenten en bedrijven mogelijk om de kwaliteitstaarten van de Banketbakkersgilde Heerlijk& Heerlijk te bestellen via Banket.nl en deze overal in het land te laten bezorgen. Dit is mogelijk doordat zij een partnership zijn aangegaan met www.taarten.nl, specialist in het verzorgen van dagverse taarten door heel Nederland. De combinatie van de zeer hoge kwaliteit taarten en de goed georganiseerde logistiek staan garant voor een succesvolle combinatie. Banket.nl linkt door naar de zeer gebruiksvriendelijke website van taarten.nl, waar het mogelijk is om dagelijks tot 4 uur bestellingen door te geven die de volgende ochtend rond 10 uur op het gewenste adres wordt afgeleverd. Dit geldt voor zowel één als meerdere taarten en afleveradressen. De taarten kunnen ook worden voorzien van een foto of een logo afgedrukt in marsepein, en dan geldt een levertijd van 4 werkdagen.


---

Bedrijfsinformatie

Heerlijk & Heerlijk

Méér dan honderd zelfstandige banketbakkers met samen 150 verkooppunten zijn verenigd in één Gilde. Verspreid over het gehele land waarborgen deze betere banketbakkers, stuk voor stuk, topkwaliteit in banket en chocolade en in zowel zoet als hartig.

De banketbakker waarborgt topkwaliteit door een liefdevolle, ambachtelijke werkwijze te combineren met moderne apparatuur. Bovendien wordt er uitsluitend met de beste grondstoffen en dagverse producten gewerkt.

Taarten.nl
Is eigendom van AA-Relatiemanagement en heeft al ruim 10 jaar landelijke dekking als het gaat om het verzorgen van dagverse taarten. De taarten voor 10 tot 60 personen zijn in allerlei uitvoeringen te verkrijgen en worden alleen door de beste banketbakkerijen gemaakt. Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website en een goede logistieke organisatie zorgen voor een betrouwbaar adres voor zowel grote als kleine bedank-, excuus-, reclame-, en felicitatieacties.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
AA-relatiemanagement
Michel Tombroek, directeur
Telefoon: 030 6340714
Fax: 030 6340873
Email : info@aa-rel.nl
Internet: www.aa-rel.nl
Internet : www.taarten.nl


---- --