Ingezonden persbericht


BnV Consultants opent vestiging in UK

Brussel, 12 maart 2007 - Oracle-partner BNV Consultants opent een kantoor in Slough nabij Londen. BnV Consultants heeft een team van 70 professionals, die opereren vanuit de vestigingen in België, Nederland en nu ook het Verenigd Koninkrijk.

Het Britse kantoor gaat de volledige BnV-dienstverlening aanbieden. BnV is certified partner en reseller van Oracle Business Intelligence en JD Edwards-producten. Het bedrijf werd opgericht in 1998 en bouwde haar reputatie vooral op met haar dienstverlening rond Peoplesoft, Siebel, JDE en OBI.

Het Britse kantoor wordt geleid door Bruce Pell en Mick Kennedy, beiden hebben meer dan 20 jaar ICT-ervaring.

Patrick Van Roey, CEO van BnV: "De opening van het BnV-kantoor in Groot-Brittannië past in onze strategie van internationale uitbreiding. Met onze expertise bereiken we immers klanten die internationaal actief zijn en die willen we ook internationaal bedienen."

Bruce Pell, Sales & Marketing Manager BnV UK: "We zijn bijzonder enthousiast over het feit dat we de BnV-activiteiten in de UK mogen opstarten. We zien hier voor BnV in eerste instantie mogelijkheden in Oracle Business Intelligence, onder meer in de transport sector."

Het Britse adres van BnV is:

BnV UK Ltd
The Nova Building
Herschel Street
Slough Berkshire SL11XS
Tel: +44 1753 728754
Fax: +44 1753 728755

Over BnV Consultants
BnV is gecertificeerd Oracle-partner en gespecialiseerd in dienstverlening rond processen in Business Intelligence (BI), Customer Relationship Management (CRM), Human Capital Management Solutions (HCMS) en Supply Chain Management (SCM). BnV Consultants heeft 70 medewerkers die opereren vanuit kantoren in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Meer informatie voor de redactie:

BnV Consultants

Gert van Hoppe
Gertvh@bnvconsultants.com
Tel 035 628 60 62
Mobiel 06 43 017 516