Studenten zorgen voor meer comfort tijdens het reizen


RIJSWIJK, 20070312 -- Eerstejaars studenten van de Haagse Hogeschool, vestiging Rijswijk, hebben een nieuw product op de markt gebracht. Het is een kussen dat doormiddel van een zuignapje aan een wand bevestigd kan worden. Daarbij is het kussen compact en dus gemakkelijk mee te nemen.

Vijf studenten die samen Stumix Student Company (Stumix.nl) vormen hebben lang nagedacht om het reizen in allerlei voertuigen comfortabeler te maken. Ze kregen van allerlei medestudenten klachten over slaaptekort tijdens lange reizen. Na een succesvolle productontwikkeling is de oplossing bedacht: het kussentje "Pil-O".

Pil-O is zeer comfortabel vanwege de dikke en zachte buitenstof. Bovendien heeft Pil-O een dubbele binnenvoering, bestaande uit een zachte en absorberende schuimrubberlaag en dikke wattine. Het kan op vrijwel elke vlakke ondergrond worden bevestigd doormiddel van het zuignapje. Hiermee voorkomt u dat het kussentje steeds naar beneden zakt als u uw hoofd even beweegt. Pil-O is zeer compact, agenda formaat en dus net iets langer dan een simpele balpen. Pil-O kan moeiteloos worden opgeborgen in bijvoorbeeld rugzak, handtas, koffer of zelfs in jas of broekzak. Er is geen ander product in omloop wat in de buurt komt van dit innovatieve kussentje. De Pil-O is heden bij Stumix.nl te verkrijgen.





Ingezonden persbericht