Ingezonden persbericht


Jongerenredactieraad De Krakeling organiseert open programmeringsdag

PERSBERICHT
Amsterdam, 28 februari 2007

Opportunities 12+
Dinsdag 13 maart 2007 / 19.30 - 22.00 uur
De dag dat jongeren het voor het zeggen hebben.

De jongerenredactieraad van De Krakeling organiseert dit seizoen voor het eerst een open programmeringsdag! De hele avond is gemaakt voor én door jongeren en dat maakt het speciaal!

Het doel van deze avond is om de jongeren de kans te geven zelf te bepalen wat ze in het theater willen zien. Zij vinden het erg leuk om op deze manier iets met theater te doen en daarnaast willen ze jong talent de kans geven te laten zien wat ze kunnen. De gehele programmering, publiciteit en productie is door de jongerenredactieraad zelf gerealiseerd.

Het programma:

1. Presentaties waarbij verschillende theaterdisciplines worden uitgevoerd door verschillende performers. Met o.a. ISH, Break-a-delic, Theater 020, Openschoolgemeenschap Bijlmer (OSB) Theaterklas, Danshal & Toneelklas Amsterdams Lyceum, Studio West (programma is nog onder voorbehoud)...
2. Tijdens de inloop en afloop zal er een muzikaal intermezzo plaatsvinden in de foyer.

Een kaartje voor de voorstelling kost E 7,50 p.p. De opbrengst van de kaartverkoop gaat naar hun eigen project, namelijk: budget creëren voor een volgend evenement in De Krakeling.

Namens de Jongerenredactieraad van De Krakeling
Annelou, Charlotte, Diana, Fiorella, Kate en Mara

Adres: Nieuwe Passeerdersstraat 1
Reserveren: 020 - 6245123 (dagelijks van 12 - 17 uur)


---

Voor meer informatie over dit persbericht: Ludmilla vd Kroon PR & Communicatie De Krakeling 020 - 625 32 84 / ludmilla@krakeling.nl

---- --